Erhvervsejendomme i over 100 år

Kontorlejemål

Få en fantastisk adresse midt i hovedstaden

Søger du efter kontorlejemål i centrum af København, er Jorcks Ejendomsselskab det rette sted at henvende sig. Vi udlejer nemlig et bredt udvalg af førsteklasses ejendomme til virksomheder, der er på udkig efter en placering på nogle af Københavns mest lukrative adresser. 
 
Hos Jorcks Ejendomsselskab tilbyder vi kontorlejemål til leje på centrale placeringer som eksempelvis, Amagertorv, Vimmelskaftet, Frederiksberggade, H.C. Andersens Boulevard, Østerbrogade og selvfølgelig i Jorcks Passage.

Her kan du se en oversigt over, hvilke ledige kontorer vi har til leje for tiden.

Kontorlejemål København i alle størrelser

Vores kontorlokaler i hovedstaden fås i størrelser fra små 400 kvadratmeter og helt op til knapt 10.000 kvadratmeter. Ved at kunne tilbyde et så alsidigt udvalg af lejemål sikrer vi at vi altid har et kontor til leje, der passer til netop din virksomhed.

Jorcks Ejendomsselskab er landets ældste ejendomsselskab og har i over 100 år hjulpet danske virksomheder med det rette lejemål på nogle landets bedste adresser.

Kontakt Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk, og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for kontorlejemål.