Erhvervsejendomme i over 100 år
  • H.C. Andersens Boulevard
  • Kristianiagade
  • Jorcks Passage
1 2 3

Eksklusivt lejlighedshotel åbner i hjertet af København ved Nørreport Station i starten af det nye år

Det er med stor glæde, at Jorcks Ejendomsselskab og Nord Collection løfter sløret for åbningen af Venders Copenhagen – et eksklusivt lejlighedshotel beliggende på hjørnet af Vendersgade og Nørre Voldgade. Hotellet forventes at slå dørene op for gæster i starten af 2024, og kommer til at bestå af i alt 27 moderne og elegant indrettede lejligheder med en unik beliggenhed i hjertet af København.

Beliggende i to historiske bygninger ved et af landets største knudepunkter, Nørreport, vil Venders Copenhagen byde gæster fra nær og fjern på enestående indkvarteringsmuligheder. Hotellet vil tilbyde elegant indrettede lejligheder, som er smagfuldt og skånsomt renoveret med respekt for de to ejendommes historiske detaljer.

Alle lejligheder bliver indrettet med fuldt udstyrede køkkener og komfortable møbler i høj kvalitet med øje for de små detaljer, der skal være med til at gøre lejlighederne personlige og hjemlige. Lejlighederne vil variere i størrelsen og kan bookes til alt fra 1-8 personer, hvilket gør dem til det perfekte valg for både forretningsrejsende og turister.

Historisk charme med tidssvarende løsninger
Bag transformationen af den historiske ejendom på Nørre Voldgade 11 og Vendersgade 2-4 står ejendomsejer og bygherre på projektet Jorcks Ejendomsselskab og Hoffmann, som har stået for totalentreprisen. De to virksomheders ekspertise og professionalisme har sikret, at Venders Copenhagen vil bevare sin historiske charme, samtidig med at der tilbydes tidssvarende faciliteter og høj komfort. I gården bag bygningerne er der blevet opført en ny bygning med hotellejligheder og en stor fælles tagterrasse på toppen, der skal fungere som en hyggelig oase for hotellets gæster. Samlet består lejlighedshotellet af 27 lejligheder fordelt på 2170 kvm. Fra gaden vil man fortsat møde butikkerne ud mod Nørreport og i stueplan er der uforandret fysioterapi. De nye hotellejligheder ligger på de øverste etager i ejendommen og går helt op til de nye forhøjede tagetager.

Hoteloperatør for den moderne rejsende
Nord Collection, som driver fem lejlighedshoteller i København og snart åbner to i Aarhus og yderligere to i København, er blevet valgt som driftspartner for Venders Copenhagen. Nord Collection adskiller sig fra traditionel hoteldrift ved at drive lejlighedshoteller med fokus på digitale og automatiserede løsninger for at tilbyde den selvstændige, moderne rejsende et bekvemt, strømlinet og privat ophold.

Et udvidet samarbejde
Nord Collection driver i forvejen et lejlighedshotel for Jorcks Ejendomsselskab, Rosenborg Hotel Apartments, beliggende på Landemærket ved Rundetårn, som de to samarbejdspartnere åbnede dørene for i sommeren 2019. Det er med afsæt i erfaringerne herfra, at Jorcks Ejendomsselskab har valgt at transformere ejendommen
ved Nørreport fra kontorlejemål til hotellejligheder og at udvide samarbejdet med Nord Collection, hvis forretningsmodel gør det muligt at lave hotelkoncepter i ejendomme, som er noget mindre end hvad man typisk ser for nye hotelbyggerier.

Administrerende direktør for Jorcks Ejendomsselskab, Bjarke Bendix Cloos, udtaler: “Vi har haft en meget solid business case med Rosenborg Hotel Apartments, hvor vi konverterede en kontorejendom til hotellejligheder og det er bl.a. med afsæt i denne succes og de økonomiske resultater, at vi har valgt at udvide samarbejdet med Nord Collection til også at omfatte vores nye projekt”.

“Vores digitale og moderne hotelkoncept har til fulde bevist sig selv og leveret stærke resultater både økonomisk og målt på gæsteanmeldelser. Rosenborg Hotel Apartments ligger blandt de bedst anmeldte hoteller i København. Vi er derfor utroligt glade for og stolte over det udvidede samarbejde omkring Venders Copenhagen,” fortæller Christian Grønsedt Eriksen, administrerende direktør i Nord Collection.

Om Jorcks Ejendomsselskab
Jorcks Ejendomsselskab har eksisteret siden 1913 og har derfor en lang og stolt tradition som ét af Danmarks ældste ejendomsselskaber inden for investeringer i erhvervsejendomme og udlejning af attraktive erhvervslejemål.

Ejendomsselskabet råder over nogle af Københavns mest historiske ejendomme i området omkring Rådhuspladsen, Strøget, Nørreport og Sankt Annæ Plads i indre København. Læs mere her.

Om Nord Collection
Nord Collection blev stiftet i 2017 af Peter Foskjær, Niklas Vohnsen, Christian Grønsedt Eriksen og Sune Liengård. I dag er Nord Collection en af de største operatører af lejlighedshoteller i Danmark og er med i alt fire nye hoteller under opførelse i Aarhus og København en af de hurtigst voksende hoteloperatører.
Læs mere her.

For yderligere information, bedes du kontakte:
Medstifter af Nord Collection Peter Foskjær
Mail: pfo@nordcollection.dk
Tlf.: 24464483

Direktør i Jorcks Ejendomsselskab Bjarke Bendix Cloos
Mail: bc@jorck.dk
Tlf.: 51770710

Tilbage 24-10-2023

Ønsker du at høre mere om vores ejendomme generelt og andre ledige lejemål?

Ring på telefon 33 14 47 58
– eller indtast navn og telefon,
så ringer vi hurtigst muligt tilbage

Ja tak - ring mig op
Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.