Erhvervsejendomme i over 100 år
1

Link Medical Researchs lokaler på Vester Voldgade 96
  • Link Medical Researchs lokaler på Vester Voldgade 96
  • Link Medical Researchs lokaler på Vester Voldgade 96
  • Link Medical Researchs lokaler på Vester Voldgade 96

"Det jeg godt kan lide ved Jorcks Ejendomsselskab, som udlejer, er, at de arbejder ud fra devisen om, at et ord er et ord og det hver gang".

Link Medical Research, Adm. direktør Marianne Holst

Link Medical Research er en virksomhed, der beskæftiger sig med projektledelse og produktudvikling indenfor medicinalindustrien. Virksomheden har i dag 16 ansatte og bor i et hyggeligt og funktionelt kontorlejemål på 220 m2 på Vester Voldgade tæt på Rådhuspladsen, Strøget og Vesterport Station.

Link Medical Research har været lejer hos Jorcks Ejendomsselskab ad to omgange og har boet i deres nuværende lejemål siden 2012 i forbindelse med, at virksomheden flyttede til større lokaler.

Administrerende direktør Marianne Holst fortæller: ”Det jeg godt kan lide ved Jorcks Ejendomsselskab, som udlejer, er, at de arbejder ud fra devisen om, at et ord er et ord og det hver gang.

Det skaber en stor troværdighed og tillid, og som lejer føler man sig i trygge hænder. I hverdagen oplever vi Jorcks Ejendomsselskab, som en udlejer, der rent faktisk interesserer sig for sine lejere – det oplever vi bl.a. ved, at de altid vender hurtigt tilbage, når vi har spørgsmål af forskellig karakter”.