Erhvervsejendomme i over 100 år
  • H.C. Andersens Boulevard
  • Kristianiagade
  • Jorcks Passage
1 2 3

Jorck fylder 110 år – se filmen

Den 15. november er det 110 år siden, at Aktieselskabet Reinholdt W. Jorck, eller Jorcks Ejendomsselskab som vi kalder det, blev stiftet i 1913. Stifterne var Reinholdt W. Jorcks tre børn, der havde arvet den ejendomsportefølje som han efterlod sig ved sin død i 1909.

 

Meget er sket siden og ejendomsselskabet er vokset gennem en strategi om langsigtet ejerskab og udvikling af erhvervsejendomme i København. Jorcks Ejendomsselskab er ejet af Reinholdt W. Jorck og Hustrus Fond samt Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorcks Fond. Hvert år udloddes en større andel af selskabets overskud til de to almennyttige fonde.

På https://www.jorck.dk/info/om-jorck/vores-historie kan du læse mere om selskabets historie og om hvilke formål fondene støtter og finde links til fondenes hjemmesider.

I anledning af selskabets 110 års fødselsdag, har vi fået produceret en lille film om et udpluk af selskabets smukke, velbeliggende ejendomme. Filmen kan ses ovenfor.

Tak til alle vores trofaste lejere samt leverandører og samarbejdspartnere. I er alle en del af den fantastiske historie som vi fejrer i dag med denne film.

Med venlig hilsen

Bjarke Bendix Cloos

Direktør

JORCKS EJENDOMSSELSKAB

Jorcks Passage 1A, 1.  
1162 København K

Mobil 5177 0710

bc@jorck.dk  |   www.jorck.dk

Tilbage 15-11-2023

Ønsker du at høre mere om vores ejendomme generelt og andre ledige lejemål?

Ring på telefon 33 14 47 58
– eller indtast navn og telefon,
så ringer vi hurtigst muligt tilbage

Ja tak - ring mig op
Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.