Erhvervsejendomme i over 100 år

Erhvervsejendomme til leje

Lej repræsentative lokaler i hjertet af København

Skal dit firma flytte til centrale lokaler med eksklusiv adresse? Lad Jorcks ejendomsselskab hjælpe dig med at finde det helt rigtige sted.

Jorcks ejendomsselskab har udlejet erhvervsejendomme København i over 100 år. Vi kender byen som ingen andre og kan tilbyde dig det helt rigtige kontor- eller butikslejemål i centrum af København, hvad enten du ønsker en beliggenhed ved Strøget eller i en af de mange hyggelige sidegader.

Læs mere om de erhvervsejendomme vi har til leje i København K. 

Vi har selvfølgelig også lejemål i København Ø. 

Erhvervsejendomme til leje på attraktive adresser

Vi administrer historiske og charmerende ejendomme på nogle af Københavns mest attraktive og kendte adresser som Sankt Annæ Plads, Vimmelskaftet, Knabrostræde, Jorcks Passage samt mange andre attraktive steder, som alle sammen er skånsomt renoveret og istandsat med respekt for den oprindelige arkitektur.

Som lejer hos Jorcks ejendomsselskab bliver dit firmas behov opfyldt i forhold til indretning, eventuelle udbedringer og optimal udnyttelse af de nye lokaler. Det er en del af vores filosofi at gå i dialog med vores lejere, da vi er meget interesseret i langvarige kunderelationer og tilfredse lejere.

Se aktuelle ledige erhvervsejendomme til leje.

Vil du vide mere om de erhvervsejendomme vi har til leje i indre by er du velkommen til at ringe til os på tlf. 33 14 47 eller skrive til os på info@jorck.dk.