Erhvervsejendomme i over 100 år

Kontor i indre by

Kontor i indre by

Hos Jorcks Ejendomsselskab arbejder vi dedikeret hver eneste dag på at udleje vores charmerende og funktionelle kontorer i indre by. Vi har kontorer i København K og København V Vesterbro på nogle af Københavns mest eftertragtede adresser nær Rådhuspladsen, Vesterbrogade, Vesport, Hovedbanegården og Gammeltorv og Nytorv. Kontakt os på telefon 3314 4758 hvis du er i markedet efter centralt beliggende kontorer i indre by eller andre områder i Københavnsområdet.

Vi udlejer kontorer i indre by

Jorcks Ejendomsselskab har en portefølje af meget charmerende og kontorer i indre by tæt på Rådhuspladsen, Vesterbrogade og i Jorcks passage samt flere andre steder på i indre by. Vi har kontorer i indre by i rigtig mange forskellige størrelser. Så vi har med garanti også et kontor i indre by til dig, hvis du ønsker at bo midt i Københavns fascinerende og medrivende byliv, hvor der er nem adgang til gode indkøbsmuligheder, cafeliv og offentlig transport ved Hovedbanegården og Vesterport Station.

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks ældste ejendomsselskaber. Vi har i snart mange år tilbudt vores kunder ledige kontorer i indre by - for det er vi rigtig gode til.  

Hvis I har brug for ledige kontorer i indre by, så ring til Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk.Vi sørger for at finde det kontor, som passer bedst til din virksomheds behov nu og i mange år frem.