Erhvervsejendomme i over 100 år

Erhvervsudlejning

Erhvervsudlejning

I Jorcks Ejendomsselskab arbejder vi professionelt med erhvervsudlejning - altså udlejning af erhvervslejemål, herunder både udlejning af ledige kontorer og butikker i København K og København Ø.

Vi udlejer nogle af Københavns bedste mest charmerende og flottest istandsatte erhvervslejemål lige i centrum af byen eller på Østerbro, som begge er områder, der emmer af et livligt cafe- og butiksliv dagen lang. Erhvervsudlejning handler for os om at udleje flotte nyistandsatte og funktionelle ledige erhvervslejemål i indre København eller på Østerbro, hvor både lejemålets fleksible ruminddeling og dets beliggenhed passer til lejerens unikke ønsker og behov nu og i fremtiden. 

Jorcks Ejendomsselskab er faktisk ét af Danmarks ældste og mest velrenommerede ejendomsselskaber, der i over 100 år har udlejet præsentable og attraktive erhvervslejemål i Københavnsområdet. Vi har en klar strategi om, at vi vil være de første til at finde og opkøbe markedets bedste erhvervsejendomme med markedets bedste erhvervslejemål. Og hos Jorcks Ejendomsselskab kan du altid finde både små og store ledige erhvervslejemål, uanset om du er i markedet efter kontor- eller butikslokaler i København. Og er du først lejer hos Jorcks Ejendomsselskab og får du pludselig brug for mere plads, kan vi som regel tilbyde dig at flytte til ét af vores andre større lejemål og vi hjælper dig naturligvis på plads i de nye omgivelser. 

Vi har arbejdet med erhvervsudlejning i rigtig mange år. Derfor ved vi, at forskellige brancher og virksomheder meget ofte har vidt forskellige krav til erhvervslejemålet beliggenhed, størrelse, indretning og stand. De fleste af vores ledige erhvervslejemål mener vi kan opfylde de fleste behov, uanset om man er en større eller mindre virksomhed og uanset om virksomheden arbejder indenfor de liberale eller kreative erhverv.  Og vores erhvervslejemål i centrum af København kan naturligvis også være attraktive for dig, som prioriterer et lejemål i storbyens pulserende og dynamisk miljø, hvor du både er tæt på et blomstrende butiksliv og den veludbyggede offentlige transport. 

De af vores lejere, der eftersøger professionel erhvervsudlejning i København er ofte typisk advokatvirksomheder, revisionsvirksomheder, shippingvirksomheder eller mere kreative virksomheder som reklame-, marketing- eller kommunikationsbureauer. Fælles for vores mange og meget forskellige lejere er dog, at de alle prioriterer en beliggenhed i centrum af København, ønsker at være tæt på byens levende miljø og altid være tæt på offentlig transport i form af både busser, tog og metro. Og centrum af København, hvor det meste af vores erhvervsudlejning foregår, byder også på et stort udvalg af parkeringshuse, så du let kan komme af med din bil om morgenen. 

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte Jorcks Ejendomsselskab på 3314 4758, hvis du vil høre om vores mange erhvervslejemål i København K. 

Vi har erhvervslejemål til leje i København 

Jorcks Ejendomsselskab har siden starten i begyndelsen af 1900-tallet haft rigtig mange erhvervslejemål til leje i indre København og omegn. Det har vi, fordi erhvervsudlejning i København er en vigtig del af vores dna og brand og fordi erhvervsudlejning i København K og på Østerbro er noget af det, som vi ved allermest om og er allerbedst til. 

Vi har som regel både større og mindre erhvervsmål til leje i København, så vi har helt sikkert også ledige erhvervslejemål i København, som passer til din virksomheds nuværende og fremtidige behov for fleksibelt erhvervslejemål med en rigtig god ruminddeling og hyggeligt arbejdsmiljø, som gør det rart at gå på arbejde i mange år frem. 

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks ældste og mest velestimerede ejendomsselskaber, der har været en kendt aktør i det københavnske ejendomsmarked i efterhånden mange år. Vi har i mange år arbejdet med erhvervsudlejning i København og omegn. 

Alle vores mange kontor- og butikslejere kan altid være sikker på at få en fair, seriøs og personlig behandling bør før og efter, at de er blevet lejere hos os. Vi giver dig en uvildig rådgivning, hvor vi præsenterer dig for de forskellige ledige erhvervsmål, som vi har på hylderne. Vi præsenterer dig naturligvis for de ledige erhvervslejemål, som vi mener passer bedst til dine aktuelle og fremtidige lokalebehov - også hvis du på et senere tidspunkt får behov for at indskrænke eller udvide dine lokaler. 

Vi bestræber os på levere markedets mest kompetente service overfor vores lejere og andre kunder som investorer m.fl. Vi ønsker altid at indgå i lange og tætte relationer til alle vores kunder, som vi står til rådighed for - også uden for almindelig kontortid.  

Hvis du har brug for hjælp med at finde dit nye erhvervslejemål i København K eller på Østerbro, er du meget velkommen til at kontakte os tlf. 33 14 47 58, eller sende os en e-mail på info@jorck.dk. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde de optimale erhvervslokaler til dig.