Erhvervsejendomme i over 100 år

Kontorlokaler

Kontorlokaler

I Jorcks Ejendomsselskab arbejder vi professionelt med udlejning af kontorlokaler i centrum af København og på Østerbro. Men indimellem også i resten af Københavnsområdet. Vi udlejer også ledige butikslokaler i København K og på Østerbro. 

Vi udlejer nogle af Københavns bedste kontorlokaler til dig, som både vil have charmerende, flot istandsatte og funktionelle kontorlokaler i et skønt bymiljø, hvor man for alvor fornemmer det livlige cafe- og butiksliv dagen lang. Vi udlejer kontorlokaler, som er nyistandsatte og funktionelle og hvor kontorlokalernes fleksible centrale og ruminddeling matcher din virksomheds unikke ønsker og behov nu og i mange år frem. 

Jorcks Ejendomsselskab er faktisk ét af Danmarks ældste ejendomsselskaber med det bedste ry. Vi har i mere end 100 år stået for at udleje utallige præsentable og attraktive erhvervslejemål i indre København og på Østerbro. Vi har altid haft en meget klar strategi og vision om, at vi vil være de bedste og første til at finde og opkøbe markedets mest attraktive erhvervsejendomme med markedets bedste erhvervslejemål, uanset om ejendommen rummer kontorlokaler eller butikslokaler.

Hos Jorcks Ejendomsselskab kan du altid finde kontorlokaler i alle størrelser i indre København og på Østerbro. Og vi kan oftest også tilbyde vores lejere andre af vores ledige kontorlokaler, hvis de på et tidspunkt får behov for mere plads eller blot ønsker nye omgivelser. Og vi hjælper dig naturligvis også på plads i de nye omgivelser. 

Vi har i rigtig mange år arbejdet professionelt med udlejning af kontorlokaler. Derfor ved vi, at brancher og virksomheder meget ofte har meget forskellige krav, ønsker og behov til kontorlokalers beliggenhed, størrelse, indretning og stand.

Mange af vores ledige kontorlokaler opfylder de fleste virksomheders behov, uanset om man er en større eller mindre virksomhed og næsten ligegyldigt hvilken branche virksomheden arbejder indenfor.. Og vores kontorlokaler i centrum af København er formentlig også interessante og attraktive for dig, som prioriterer kontorlokaler midt i storbyens pulserende miljø, hvor du på en og samme tid er tæt på dine kunder, et blomstrende butiksliv og nem adgang til den veludbyggede offentlige transport. 

De af vores lejere, der eftersøger professionel erhvervsudlejning i København er ofte en blanding af advokatvirksomheder, revisionsvirksomheder, shippingvirksomheder og de mere kreative virksomheder som reklame-, marketing- eller kommunikationsbureauer. Fælles for vores lejere er at de alle ønsker en beliggenhed i centrum af København, ønsker at være tæt på byens levende miljø og samtidig være tæt på offentlig transport i form af både busser, tog og metro. Og Københavns centrum og Østerbro, hvor de fleste af vores ledige kontorlokaler ligger, byder også på et stort udvalg af parkeringshuse, hvor du let kan komme af med din bil om morgenen eller i løbet af dagen. 

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte Jorcks Ejendomsselskab på 3314 4758, hvis du vil høre om vores mange kontorlokaler i København K. 

Vi har kontorlokaler til leje i indre København og på Østerbro 

Jorcks Ejendomsselskab har siden begyndelsen af 1900-tallet haft rigtig mange kontorlokaler til leje i indre København, Østerbro og omegn. Det har vi, fordi udlejning af ledige kontorlokaler i Københavnsområdet er en vigtig del af vores dna og brand og fordi udlejning af kontorlokaler i København K og på Østerbro er noget af det, som vi ved allermest om og er allerbedst til. 

Vi har ofte en blanding af større og mindre ledige erhvervsmål i København. Så vi har formentlig også ledige kontorlokaler i København, som passer til din virksomheds behov for fleksible kontorlokaler, der også byder på en fornuftig ruminddeling og et hyggeligt arbejdsmiljø, som skaber de optimale rammer for medarbejderne.  

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks mest anerkendte ejendomsselskaber. Jorcks Ejendomsselskab har været en kendt aktør på det københavnske ejendomsmarked i rigtig mange år. Vi arbejder blandt andet med udlejning af kontorlokaler i centrum af København, Østerbro og omegn. 

Alle vores forskellige kontorlejere kan altid være sikker på at få en seriøs, høflig og personlig service før og efter, at de er blevet lejere hos os. Vi giver alle vores kunder en uvildig rådgivning, hvor vi præsenterer dig for en række forskellige ledige kontorlokaler, som vi mener er optimale set i forhold til dine aktuelle og fremtidige lokalebehov. Også hvis din virksomhed får behov for at indskrænke eller udvide jeres lokaler. 

Vi vil gerne tilbyde ejendomsbranchens mest kompetente service overfor vores lejere og andre alle andre kunder. Vi ønsker at indgå i lange og tætte relationer til alle vores kunder, hvor bl.a. dialog er en af de bærende elementer i samarbejdet mange år frem. Det betyder, at vi også bestræber os på at stå til rådighed for lejere og andre kunder uden for normal kontortid, hvis du sidder med et akut problem angående dine kontorlokaler.   

Hvis du har brug for hjælp med at finde dine nye kontorlokaler i København K eller på Østerbro, er du meget velkommen til at kontakte os tlf. 33 14 47 58, eller sende os en e-mail på info@jorck.dk