Erhvervsejendomme i over 100 år

Erhvervsleje

Flyt din virksomhed til en attraktiv adresse i centrum af København

Søger du lokaler med en attraktiv beliggenhed til din virksomhed, har du fundet det rette ejendomsselskab. Jorcks ejendomsselskab tilbyder erhvervsleje på eksklusive adresser i centrum af København.

Erhvervsleje København

Hos Jorcks ejendomsservice råder vi over en række af de mest attraktive ejendomme til erhvervsleje i København. Vores ejendomme er i absolut særklasse, da alle vores ejendomme er beliggende på centrale adresser, som emmer af historie og metropol. Vi udlejer kontorer på nogle af landets mest kendte adresser: H.C. Andersens Boulevard, Vimmelskaftet, Knabrostræde og Købmagergade for blot at nævne en række eksempler. Udtrykket er klassisk og charmerende, og hver ejendom rummer sin egen detaljerigdom, som gør den til noget ganske særligt.

Læs mere om vores erhvervslejemål i København K. 

Eller er du mere interesseret i vores lejemål i København Ø? 

Om Jorcks ejendomsselskab

Jorcks ejendomsselskab er et af landets ældste ejendomsselskaber. Vores store erfaring giver os en nærmest usammenlignelig faglig og professionel tyngde inden for administration af ejendomme. En kontrakt om erhvervsleje hos os er ensbetydende med et langsigtet og stabilt ejerskab.

Du finder en oversigt over vores ledige lejemål her.

Er du interesseret i erhvervsleje på en af Københavns mest eftertragtede adresser, kan du kontakte os på tlf. 33 14 47 58 eller pr. mail på info@jorck.dk.