Erhvervsejendomme i over 100 år

Udlejning af erhvervslokaler

Førsteklasses ejendomme til leje til erhverv

Hos Jorcks Ejendomsselskab får jeres virksomhed mulighed for at leje erhvervslokaler på nogle af Danmarks absolutte mest eksklusive adresser. Kontakt Jorcks Ejendomsselskab på 3314 4758 for leje af lokaler til erhverv.

Vi har udlejning af erhvervslokaler i hele centrum af København

Jorcks Ejendomsselskab råder bl.a. over ejendomme på Sankt Annæ Plads, Amagertorv, Vimmelskaftet, Frederiksberggade, Knabrostræde, H.C. Andersens Boulevard, Østerbrogade og selvfølgelig i Jorcks passage samt mange andre steder i det centrale København. Vi råder over lokaler mellem knapt 400 kvadratmeter og helt op til knapt 10.000 kvadratmeter, så vi har helt sikkert et lejemål, der passer i størrelsen til netop jeres virksomhed.

Her kan du se, hvilke ledige lejemål, som Jorcks Ejendomsselskab råder over netop nu.

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks ældste ejendomsselskaber, og har eksisteret siden 1913. Hos Jorcks Ejendomsselskab tilbydes leje til erhverv i historiske og charmerende ejendomme på attraktive beliggenheder i København, og hos Jorcks Ejendomsselskab sikres din virksomhed lokaler med langsigtet og stabilt ejerskab.

Hvis jeres virksomhed leder efter leje til erhverv, så ring til Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk.