Erhvervsejendomme i over 100 år
  • Kristianiagade
  • Jorcks Passage
  • H.C. Andersens Boulevard
  • Købmagergade
  • Sankt Annæ Plads
  • Jorcks Passage - tagterrasse
1 2 3 4 5 6

Om Jorcks Ejendomsselskab

Vi er stolte af at kunne kalde os ét af Danmarks ældste og mest succesfulde ejendomsselskaber. Ikke kun målt i kroner og øre, men fordi vi i over 100 år har arbejdet professionelt og dedikeret med opkøb, renovering og udlejning af 1. klasses kontor- og butikslejemål i arkitektonisk flotte erhvervsejendomme til leje i indre København. 

For os er især udlejning af stemningsfulde erhvervslokaler i centrum af København og vores mange loyale lejere kernen i vores forretning. Det er den enkle forklaring på, at du som lejer altid har vores fulde opmærksomhed, uanset om du har været lejer i 1 måned eller 10 år. Vi vil nemlig meget gerne skabe det rette fundament for langsigtede forhold til alle vores lejere - forhold der bygger på gensidig tillid, loyalitet og respekt hver eneste dag. 
Her kan du læse nærmere om vores historie, der går over 100 år tilbage i tiden. 
 

Vores ejendomme og erhvervslejemål

For os er det vigtigt, ja faktisk en del af vores filosofi, at alle vores kontor- og butikslejemål uanset størrelse, beliggenhed og indretning altid ligger i historiske, præsentable og charmerende ejendomme, som er smagfuldt og skånsomt renoveret i en meget høj kvalitet - en kvalitet der efterhånden er et sjældent syn i indre København. Her får du en oversigt over vores ejendomme.  Det er også vigtigt for os, at alle vores erhvervslejemål ligger tæt på offentlig transport. Det gør den daglige transport til og fra kontoret nem og ligetil. 

Langt de fleste af vores kontor- og butikslejemål ligger faktisk i nogle af Københavns flotteste strøg- og palæejendomme. Uanset hvilket ét af vores lejemål du vælger, kan vi garantere en virkelig attraktiv beliggenhed i centrum af København med den helt særlige sjæl, som alle vores ejendomme er så kendte for.  

Vores ledige erhvervslejemål passer perfekt til dig, den kvalitetsbevidste lejer, der ikke ønsker at bo i en anonym ejendom af glas og stål, men gerne i en ejendom, der er smukt istandsat med dyb respekt for bygningens oprindelige arkitektur. 
 

Dialog giver tilfredse og loyale lejere

Hver gang vi udlejer ét af vores kontorlejemål eller butikslejemål, er ét af vores mange mål, at vi i dialogen med dig finder frem til en langsigtet og fleksibel løsning, der optimalt set tilgodeser alle dine behov. Det mål når vi, ved at lytte til dig og samtidig gøre os umage for at forstå din virksomhed og tage hensyn til de konkrete lokalebehov nu og i fremtiden. 

Ved altid at lytte, være synlig og tilgængelig som udlejer, og prioritere dialogen med alle vores lejere sikrer vi blandt andet, at vi sammen finder frem til det rigtige lejemål til dig og din virksomhed. Vi tager også gerne dialogen med dig, hvis du i tiden efter indflytning har særlige ønsker til indretning eller udbedringer i lejemålet. 

For alle os i Jorcks Ejendomsselskab er der ingen tvivl om, at lysten og evnen til at gå i dialog med vores lejere altid er den bedste og mest langtidsholdbare opskrift på succes - succes der for et ejendomsselskab som vores kun kommer, fordi vi samler på tilfredse og loyale lejere nu og i mange år frem. Vores mange lejere er og vil aldrig blot være sorte tal i et Excel-ark.

 

Ønsker du at høre mere om vores ejendomme generelt og andre ledige lejemål?

Ring på telefon 33 14 47 58
– eller indtast navn og telefon,
så ringer vi hurtigst muligt tilbage

Ja tak - ring mig op
Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.