Erhvervsejendomme i over 100 år

Kontor

Få en eksklusiv adresse i indre by

Skal din virksomhed flytte til nye lokaler med attraktiv beliggenhed i centrum af København, har Jorcks ejendomsselskab det passende tilbud til dig.

Nyrenoverede kontorer i hjertet af København

Jorcks ejendomsselskab administrerer ejendomme på de mest attraktive og kendte adresser i Københavns centrum og tilbyder nyrenoverede kontorer med det passende antal kvadratmeter til din virksomheds behov. Vi administrerer ejendomme med kontorlokaler i indre by i størrelser fra 400 op til 10.000 kvadratmeter.

Vores ejendomme er næsten udelukkende placeret i det centrale København, så du kan vælge mellem adresser som Sankt Annæ Plads, Amagertorv, Vimmelskaftet, Frederiksberggade, Knabrostræde, H.C. Andersens Boulevard, Østerbrogade og Jorcks Passage samt mange andre attraktive steder.

Se en oversigt over ledige lejemål her.

Jorcks ejendomsselskab er et firma med lang tradition og dermed mange års erfaring i salg og udleje af kontorlokale i København. Selskabet besidder i dag 19 ejendomme, som næsten udelukkende er beliggende i indre by, med hovedvægt på området omkring Strøget.

Vi har nogle af Danmarks mest eksklusive Erhvervslejemål.

Skal du høre mere om vore ledige kontorer i indre by er du velkommen til at ringe til os på tlf. 33 14 47 eller skrive til os på info@jorck.dk.