Erhvervsejendomme i over 100 år

Erhvervslokaler til leje

Jorcks Ejendomsselskab har en række erhvervslejemål til udlejning på flere af Københavns attraktive og eksklusive adresser. Så er du eller din virksomhed i markedet efter attraktive og flot istandsatte erhvervslokaler til leje, så har Jorcks Ejendomsselskab altid attraktive og funktionelle erhvervslokaler til leje, som indretningsmæssigt kan tilpasses til dine særlige behov og ønsker.

Erhvervslokaler til leje

I centrum af København ligger mange større og mindre erhvervsvirksomheder og mange af disse kontakter Jorcks Ejendomsselskab, for at høre mere om vores erhvervslokaler til leje. Vi råder over ledige erhvervslokaler på adresser som: Amagertorv, H.C. Andersens Boulevard, Vester Voldgade og Knabrostræde, samt mange andre eksklusive beliggenheder rundt omkring i centrum af København. Jorcks Ejendomsselskab råder over såvel store som små lokalestørrelser til erhverv og butik har derfor altid erhvervslokaler, der passer til netop jeres virksomheds ønsker, behov og krav til størrelse, beliggenhed, indretning og andre relevante lejevilkår. 

Jorcks Ejendomsselskab får løbende attraktive, stemningsfulde og flot istandsatte erhvervslokaler til leje i flotte strøg- og palæejendomme i City, der er ideelle for lejere, som i hverdagen er afhængige af offentlig transport og sætter pris på et hyggeligt cafe- og butiksmiljø i gåafstand lige midt i Københavns dynamiske miljø. 

Vi har erhvervslokaler til både den store og den lille virksomhed. 

Hvem er Jorcks Ejendomsselskab?

Jorcks Ejendomsselskab har siden 1913 specialiseret sig inden for køb af erhvervsejendomme og udlejning af attraktive, stemningsfulde og flot istandsatte erhvervslokaler i strøg- og palæejendomme i indre København og på Østerbro nær offentlig transport, varieret butiks- og cafemiljø og nem adgang til motorvejsnettet, der kan nås i bil på ca. 15 minutter. Jorcks erhvervslokaler til leje ligger ofte i historiske og charmerende ejendomme, som passer perfekt til den kvalitetsbevidste lejer, som gerne vil bo centralt i København i funktionelle erhvervslokaler, som vi efter bedste evne har skræddersyet til lejeren. 

Jorcks Ejendomsselskab ønsker at skabe det rette fundament for langsigtede kunde- og lejerforhold, hvor dialogen er i fokus og alle parter er tilfredse. Og disse kunde- og lejerforhold bygger altid på gensidig tillid, loyalitet og respekt. 

Så hvis jeres virksomhed leder efter leje til erhverv, så kan man kontakte Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller sende en e-mail på info@jorck.dk.