Erhvervsejendomme i over 100 år

Erhvervslokaler

Centrale erhvervslejemål i 100 år

Er I på udkig efter et erhvervslejemål på et af Danmarks mest eksklusive adresser, tilbyder Jorcks Ejendomsselskab erhvervslokaler til leje i det absolutte centrum af København.

Strøgtur i frokostpausen eller udsigt til Storkespringvandet

Vil du gerne shoppe på Strøget i din frokostpause, eller er det vigtigt for dig at have en god udsigt over byen til gavn for dine medarbejdere og kunder?

Fx udsigt til Storkespringvandet, menneskemylderet på Strøget eller den smukke allé på Sankt Annæ Plads? Eller sætter du blot pris på, at din virksomhed ligger centralt placeret i historiske og charmerende omgivelser i København?

Så kan du leje erhvervslokaler hos Jorcks Ejendomsselskab. Vi råder over mange ejendomme i København og har bl.a. ejendomme på Sankt Annæ Plads, Amagertorv, Vimmelskaftet, Frederiksberggade, Knabrostræde, H.C. Andersens Boulevard, Østerbrogade, Jorcks passage samt mange andre steder i det centrale København.

Læs mere om vores lejemål i København K. 

Eller vil du hellere have din virksomhed placeret i København Ø - så klarer vi også den. 

Erhvervslokaler både til den lille eller store virksomhed

Vi har lokaler fra 400 til 10.000 kvadratmeter, så vi har også et lejemål, der passer til dine behov - uanset om din virksomhed er stor eller lille. 
Her kan du se, hvilke lejemål, der er ledige i Jorcks Ejendomsselskab netop nu.

Vi har mange års erfaring med erhvervsudlejning i København. 
 
Hvis du er interesseret i nogle af de lokaler vi har til leje til erhverv, så ring til Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk.