Erhvervsejendomme i over 100 år

Erhvervsudlejning

Erhvervsudlejning af Københavns bedste adresser 

Søger din virksomhed et eksklusivt domicil på en attraktiv adresse i det centrale København? Så er du havnet det rette sted. Hos Jorcks ejendomsselskab tilbyder vi erhvervsudlejning af eksklusive lokaler på nogle af Københavns absolutte bedste adresser.

Erhvervsudlejning af eksklusive lokaler i hjertet af København 

Jorcks ejendomsselskab udlejer eksklusive erhvervslokaler i hjertet af København på mellem små 400 og helt op til knapt 10.000 kvadratmeter. Vi kan tilbyde erhvervslejemål i ejendomme på Sankt Annæ Plads, Amagertorv, Vimmelskaftet, Frederiksberggade, Knabrostræde, H.C. Andersens Boulevard, Østerbrogade og selvfølgelig i Jorcks passage samt andre attraktive adresser beliggende i det centrale København.

Vi kan hjælpe dig, hvis: 

Jorcks ejendomsselskab - erhvervsudlejning i særklasse

Vi beskæftiger os med erhvervsudlejning af historiske og charmerende ejendomme på nogle af Københavns mest attraktive adresser. Jorcks ejendomsselskab blev grundlagt i 1913 og som et af Danmarks ældste ejendomsselskaber, kan vi tilbyde din virksomhed lokaler i ejendomme med et langsigtet og stabilt ejerskab.

Hvis din virksomhed leder efter erhvervsudlejning i København, så ring til Jorcks ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk.