Erhvervsejendomme i over 100 år

Kontor til leje

Kontor i særklasse til leje i København 

Søger du efter kontor til leje i København, kan Jorcks ejendomsselskab hjælpe dig.

Vi råder over en række førsteklasses ejendomme til erhvervsudlejning på nogle af Københavns bedste og mest eksklusive adresser. 

Kontorer til leje på attraktive adresser

Jorcks ejendomsselskab råder bl.a. over erhvervsejendomme på Sankt Annæ Plads, Amagertorv, Vimmelskaftet, Frederiksberggade, Knabrostræde, H.C. Andersens Boulevard, Østerbrogade og selvfølgelig i Jorcks Passage samt mange andre attraktive steder i det centrale København. Vi har kontorlokaler i størrelsen fra små 400 kvadratmeter og helt op til knapt 10.000 kvadratmeter, så vi har helt sikkert et kontor til leje, der passer netop din virksomhed.

Jorcks ejendomsselskab kan du regne med når vi tilbyder kontor til leje


Jorcks ejendomsselskab har udlejet erhvervsejendomme København i over 100 år.
Hos Jorcks ejendomsselskab tilbyder vi leje af kontorer i klassiske og charmerende ejendomme på nogle af Københavns mest attraktive beliggenheder.

Jorcks ejendomsselskab blev grundlagt i 1913 og, som et af Danmarks ældste ejendomsselskaber sikres din virksomhed leje af kontorer med langsigtet og stabilt ejerskab.

Kontakt Jorcks ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk, og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde af kontorer til leje i København.