Erhvervsejendomme i over 100 år
  • H.C. Andersens Boulevard
  • Kristianiagade
  • Jorcks Passage
1 2 3

Copenhagen Light Festival

Jorcks Passage bliver en del af Copenhagen Light Festival

Vi er glade for og stolte over, at kunstneren Vibe Lundemark og Copenhagen Light Festival har udvalgt netop vores smukke passage som placering til værket Vivid Verve, der skaber en levende, taktil og sanselig dialog mellem traditionelt japansk lanternehåndværk og kontemporært dansk tekstildesign. Læs mere om Copenhagen Light Festival her:  

Kunstværket hænger i Jorcks Passage under hele festivalen fra den 2. til den 25. februar 2024. 

Kig forbi - vi håber I, ligesom os, synes godt om det det. 

 

Læs mere om værket og kunstneren her:

Værk titel: VIVID VERVE

Værkbeskrivelse:Vivid Verve skaber en levende, taktil og sanselig dialog mellem traditionelt japansk lanternehåndværk og kontemporært dansk tekstildesign. Gennem kulturelle spejlinger sammenflettes fortid og nutid i et internationalt møde mellem 230 års lanternehåndværk af Kojima Shoten og Vibe Lundemarks unikke moderne digitalprintede mønstre, håndmalede farvegradienter og refleksioner i detaljer med Swarovski krystaller.

Værket temasætter foranderlighed og det fortryllende elementære forhold mellem lys og farver i en sanselig scenografisk interaktion med taktile, formmæssige og intense kulørte komponenter, svævende i omskiftelige overgange. Beskueren indbydes til en sensorisk oplevelse, hvor et poetisk potentiale vækkes til live igennem særligt komponeret LED lys, som giver værket et samlende åndedræt.

Kunstner: Vibe Lundemark

Kunstnerprofil: Vibe Lundemark er uddannet fra Royal College of Art i London (Master of Arts Degree/ Fashion Womenswear) og har siden sin afgang i 2009 arbejdet professionelt med design og kunstprojekter, herunder udstillet ved Dansk Design Biennale.

Med fagligt fokus på kunstnerisk udforskning af analoge og digitale interaktioner arbejdes fra studiet på Nørrebro. Herfra designes og forhandles også det danske womenswear-mærke Tabernacle Twins, ligesom der løbende arbejdes med bespoke designprojekter for flere danske artister. Arbejdet i regi af Tabernacle Twins indgår i Dansk Modeleksikon og står i international kontekst, bla. som vinder af Citröen DS5 Design Award, Swarovski Creative Collaborator og shortlisted til The International Woolmark Prize.

Tilbage 31-01-2024

Ønsker du at høre mere om vores ejendomme generelt og andre ledige lejemål?

Ring på telefon 33 14 47 58
– eller indtast navn og telefon,
så ringer vi hurtigst muligt tilbage

Ja tak - ring mig op
Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.