Erhvervsejendomme i over 100 år
  • H.C. Andersens Boulevard
  • Kristianiagade
1 2
Læderstræde 34, 3. sal
Store billeder Kort
Anvendelse:Kontor
Areal:296 m²
Varme:kr. 130 pr. m²
Lejepris:kr. 1695 pr. m²
inkl. drift
Download Prospekt Book fremvisning

Læderstræde 34, 3. sal

Til overtagelse efter aftale evt. 1. august 2020, udlejes meget nydeligt og højloftet kontor med udsigt udover Læderstræde, hvor hyggelige cafeér og butikker er repræsenteret.
 
Lejerabat ydes det 1. år på kr. 60.000,-.
 
Lejemålet fremstår særdeles lyst og indbydende indrettet, som storrumskontor med plads til 12-16 medarbejdere. Ydermere forefindes 2 store mødelokaler det ene med udsigt til Læderstræde og det andet tilbagetrukket i lejemålet tillige stort flot spisekøkken, depotrum/serverrum samt 2 toiletter.
 
Lejemålet er overalt hvidmalet og der er lagt et nyt mørkt slidstærkt gulv. Der er adgang til lejemålet via præsentabel og herskabelig opgang med elevator (0,70m bred). Ejendommen er yderst vedligeholdt og rummer 3 hyggelige og charmerende gårdmiljøer i kolonnaden, der forbinder Amagertorv og Læderstræde.
 
Med denne centrale beliggenhed er der kun få minutters gang til henholdsvis Nørreport Station, Kongens Nytorv og Rådhuspladsen, samt kommende metro ved Gl. Strand.
 
Lejemålet er overalt kablet for IT/ telefoni.
 
Lejemålet vil ved overtagelse være nyistandsat

Har du spørgsmål vedrørende lejemålet?

Skriv til os

Lad os vise dig lejemålet

Udfyld venligst navn og email

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.

Kontakt udlejer

Ole Danielsen

Ole Danielsen

Direktør

Mobil: 20443826