Erhvervsejendomme i over 100 år
  • H.C. Andersens Boulevard
  • Kristianiagade
  • Jorcks Passage
1 2 3

Stigende aktivitet på Strøget

Søjlediagram med besøgstal pr. måned gennem 2021 (juni-oktober)

Efter mere end et år med nedlukninger og restriktioner har aktiviteten været stigende – med rekord i oktober måned

Siden slutningen af maj måned i år har Jorcks Ejendomsselskab gennemført elektronisk trafiktælling i Jorcks Passage i København. Med den centrale beliggenhed cirka midt på Strøget  giver tallene et godt billede af det generelle aktivitetsniveau i Indre by. Antallet af gående personer er givetvis højest på Strøget og i Købmagergade, hvor der formentlig er cirka tre gange så høje trafiktal som i Jorcks Passage. 

”Vi forventer normalt en væsentligt øget trafik i byen hen over sommeren, men uden udenlandske turister var det i foråret tvivlsomt, om dette ville blive en realitet. Vores tal viser dog, at sommerferiemånederne juli og august gav en pæn stigning i forhold til juni – takket være de danske turister i København”, udtaler Bjarke Cloos, direktør i Jorcks Ejendomsselskab.

Rekordtal for oktober

”I oktober er der selvfølgelig efterårsferien, men med mere blandet vejr vil aktivitetsniveauet forventeligt altid ligge under sommerferie-niveau. Alligevel opnår vi rekordtal for oktober måned med mere end 350.000 personer gennem Jorcks Passage den måned – og rekorden for en enkelt dag kom op på 18.400 gæster i Jorcks Passage den 30. oktober 2021”, fortsætter Bjarke Cloos. 

Trafiktællinger fortsætter

Trafiktællingerne i Jorcks Passage blev etableret i foråret, og fortsætter i årene fremover. 

”Vi er glade for på denne måde at kunne dokumentere kundestrømme og derved levere en indikator for aktivitetsniveauet i det centrale København til gavn for bl.a. vores butikslejere. Med de varslede nye tiltag med mundbind med mere, vil vi – om ikke andet så retrospektivt – kunne se hvordan det påvirker folks lyst til at tage til byen”, slutter Bjarke Cloos.

For yderligere information kontakt: 

Direktør Bjarke Cloos 
Jorcks Ejendomsselskab 
Jorcks Passage 1A, 1.
1162 København K

Direkte tlf. 51 77 07 10 
Mail: bc@jorck.dk

Tilbage 26-11-2021

Ønsker du at høre mere om vores ejendomme generelt og andre ledige lejemål?

Ring på telefon 33 14 47 58
– eller indtast navn og telefon,
så ringer vi hurtigst muligt tilbage

Ja tak - ring mig op
Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.