Erhvervsejendomme i over 100 år
  • H.C. Andersens Boulevard
  • Kristianiagade
  • Jorcks Passage
1 2 3

Jorck kører i gult fra 23. marts 2022

Hos Jorcks Ejendomsselskab har vi fornøjelsen af at kunne byde velkommen til Sporeo, der er officiel merchandise partner for Tour de France.

Hos Jorcks Ejendomsselskab har vi fornøjelsen af at kunne byde velkommen til Sporeo, der er officiel merchandise partner for Tour de France.

Sporeo indtager snart vores nyligt erhvervede ejendom på Frederiksberggade 17, hvor de åbner deres Tour de France Official Experience den 23. marts 2022, samtidig med at København fejrer, at der er 100 dage til Grand Depart Copenhagen den 1. juli 2022. I butikken vil der være salg af officielt merchandise samt oplevelser og events for både Strøgets kunder og Tour de France-partnere. 

Med sin unikke placering på Strøget, og tæt på Rådhuspladsen, der er målområde ved den første etape i København, er vi sikre på at det bliver et tilløbsstykke for cykelentusiaster og Tour de France-elskere gennem hele foråret og sommeren. Butikken forbliver åben helt frem til rytterne er kommet godt i mål i Paris og forventes først at takke af den 31. juli.

Læs mere om events mv. på Københavns Kommunes hjemmeside https://letourcph.dk og Sporeos hjemmeside https://www.sporeo-shop.com/en/114-tour-de-france-official-shop.

Tilbage 03-03-2022

Ønsker du at høre mere om vores ejendomme generelt og andre ledige lejemål?

Ring på telefon 33 14 47 58
– eller indtast navn og telefon,
så ringer vi hurtigst muligt tilbage

Ja tak - ring mig op
Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.