Erhvervsejendomme i over 100 år
  • H.C. Andersens Boulevard
  • Kristianiagade
  • Jorcks Passage
1 2 3

Velkommen til Iris Galerie på Strøget

Jorcks Ejendomsselskab er glade for at kunne byde Iris Galerie velkommen i en ny butik på Strøget i København. Butikken ligger på Vimmelskaftet, lige ved Jorcks Passage.

Iris Galerie laver kunstværker baseret på kundens eget øje via et digitalt billede af iris. Kunstværkerne kommer i mange størrelser og udformninger og henvender sig både til lokale københavnere og til de mange danske og udenlandske turister, der besøger København.

Konceptet kommer fra Frankrig, hvor Iris Galerie indtil nu er til stede på 20 lokationer. Derudover er de foreløbig ekspanderet internationalt til Italien, Spanien, Holland og Belgien. Nu kommer turen så til Danmark, hvor en placering midt på Strøget i København er det oplagte valg.

”Jeg er glad for, at Iris Galerie har valgt et butikslejemål hos Jorcks Ejendomsselskab til deres indtog i København. Det er et meget interessant koncept, som helt sikkert tilfører noget nyt og spændende til butikssortimentet i og omkring Jorcks Passage, hvor vi i forvejen har mange, for København, unikke butikker. Samtidig er vi stolte over, at vi med denne udlejning igen kan melde alt udlejet på butikssiden i vores ejendomsportefølje. Med 48 butikker i København, hvoraf en stor del ligger på Strøget, er det en bemærkelsesværdig situation, ovenpå specielt de sidste par års hårde tider for detailhandlen og turismen i Indre by” udtaler direktør Bjarke Bendix Cloos, Jorcks Ejendomsselskab.

Meget symbolsk åbner Iris Galerie på Strøget den 28. juni 2022, hvor Tour de France ugen i København for alvor begynder.

Se mere om Iris Galerie her: https://en.irisgalerie.com/

Colliers København har bistået Jorcks Ejendomsselskab med udlejningen.

Tilbage 28-06-2022

Ønsker du at høre mere om vores ejendomme generelt og andre ledige lejemål?

Ring på telefon 33 14 47 58
– eller indtast navn og telefon,
så ringer vi hurtigst muligt tilbage

Ja tak - ring mig op
Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.