Erhvervsejendomme i over 100 år
  • H.C. Andersens Boulevard
  • Kristianiagade
  • Jorcks Passage
1 2 3

Jorcks fylder 109 år

Endnu et år er gået og Jorcks Ejendomsselskab kan i dag fejre sin 109 års fødselsdag.

Det har været et begivenhedsrigt år. Vi har sagt farvel til nogle få lejere i vores ejendomme, men også goddag til flere nye spændende butikker og kontorlejere. Men mest af alt har vi hjulpet vores eksisterende lejere med at udvide eller indskrænke, alt efter behov. I lange perioder har vi måttet melde alt udsolgt af både butiks- og kontorlejemål. Det er vi lidt stolte af, selvom det selvfølgelig er irriterende, når vi ikke kan hjælpe de mange, der har søgt lejemål hos os! Lige nu har vi nogle få ledige lejemål, og lidt på vej ind i 2023, som kan findes på vores hjemmeside. Forhåbentlig går der ikke så længe, før vi kan byde nye lejere velkommen i disse lejemål også.

I centrum af København var vi med til at fejre Grand Depart den 1. juli og lagde hus til Tour de France Official Experience i Frederiksberggade 17 hele foråret og sommeren. Og i det hele taget har byen været velbesøgt af danske og udenlandske turister, hvilket vi også har kunnet mærke på belægningen i vores hotellejligheder, Rosenborg Hotel Apartments, på Landemærket.

Vi har også lanceret både hjemmeside, digital brochure og Google- samt SoMe-profiler for Jorcks Passage. Vi kan se af trafikken, at det er blevet taget godt imod. 

Tak for et godt år til alle vores lejere og samarbejdspartnere. Vi glæder os til endnu et spændende år og til at fylde rundt den 15. november 2023.

Tilbage 15-11-2022

Ønsker du at høre mere om vores ejendomme generelt og andre ledige lejemål?

Ring på telefon 33 14 47 58
– eller indtast navn og telefon,
så ringer vi hurtigst muligt tilbage

Ja tak - ring mig op
Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.