Erhvervsejendomme i over 100 år
  • H.C. Andersens Boulevard
  • Kristianiagade
  • Jorcks Passage
1 2 3

Ny aftale med hoteloperatøren Nord Collection

Fra venstre er det Niklas Vohnsen, Christian Grønsedt Eriksen, Peter Foskjær og Sune Liengård, alle fra Nord Collection, samt Bjarke Cloos fra Jorcks Ejendomsselskab.

Jorcks Ejendomsselskab og Nord Collection har indgået en ny 10-årig samarbejdsaftale om hotellejlighederne Rosenborg Hotel Apartments på Landemærket.

Nord Collection har været operatør på hotellejlighederne siden starten i 2019, hvor ejendommen blev konverteret fra kontorlejemål til 15 hyggelige og meget efterspurgte hotellejligheder. Det har været et par turbulente år omkring Covid 19, men på trods af nedlukninger og restriktioner har samarbejdet leveret gode resultater.

Derfor indgår vi nu en ny opdateret aftale og udvider samtidig samarbejdet til at omfatte yderligere en ejendom i Jorcks Ejendomsselskabs portefølje. Det nye projekt er søsat og vi forventer at kunne løfte sløret for vores helt nye hotellejligheder i løbet af foråret 2023.

For mere information om Rosenborg Hotel Apartments se her: https://booking.rosenborghotelapartments.com/

Tilbage 20-12-2022

Ønsker du at høre mere om vores ejendomme generelt og andre ledige lejemål?

Ring på telefon 33 14 47 58
– eller indtast navn og telefon,
så ringer vi hurtigst muligt tilbage

Ja tak - ring mig op
Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.