Erhvervsejendomme i over 100 år
  • H.C. Andersens Boulevard
  • Kristianiagade
  • Jorcks Passage
1 2 3

MOSS CPH åbner flagship store på Strøget

Moss Copenhagen har åbnet dørene op til deres nye flotte butik på Strøget, som er på 250 m2 i stueplan og 225 m2 på 1. salen, hvor der tillige er indrettet showroom.

Tidligere lejere var 12’eren samt baren Viking House, men disse er nu slået sammen under et, hertil er der bygget ud i gården, hvorved butikken i stueplan blev større samt der er etableret en skøn tagterrasse på 1. salen. Hele facaden mod Strøget og Knabrostræde er samtidig blevet istandsat, således at denne nu fremtræder på bedste vis.

Jorcks Ejendomsselskab vil gerne takke for samarbejdet med hovedentreprenøren på sagen – KBS Byg – samt alle underleverandørerne og hertil kommer rådgiverne fra Design Group Architects og Tyrens m.fl.

Endelig skal vi også takke for godt og konstruktivt samarbejde med lejers indretningsrådgiver – Kant Retail – som har formået at levere et virkelig godt resultat – hvilket bedst opleves ved at komme ind i butikken og se den smagfulde indretning.

Vi ønsker Moss Copenhagen held og lykke med butikken og tak til Anders Freund samt øvrige hos Moss Copenhagen for den gode positive dialog som der har været i hele processen.

Det er dejligt for Strøget at der nu kommer endnu en butik som højner kvaliteten i området her på Vimmelskaftet.  

Vi glæder os til at følge udviklingen med butikken.

Tilbage 01-11-2019

Ønsker du at høre mere om vores ejendomme generelt og andre ledige lejemål?

Ring på telefon 33 14 47 58
– eller indtast navn og telefon,
så ringer vi hurtigst muligt tilbage

Ja tak - ring mig op
Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.