Erhvervsejendomme i over 100 år
  • H.C. Andersens Boulevard
  • Kristianiagade
  • Jorcks Passage
1 2 3

Rosenborg Hotel Apartments åbner på Landemærket

Jorcks Ejendomsselskab har etableret et nyt hotellejlighedskoncept under navnet Rosenborg Hotel Apartments i ejendommen Landemærket 9, Kbh., som ligger lige overfor Trinitatis Kirken og Rundetårn i det centrale København. Nærværende er sket i samarbejde med Key Butler, som er operatør på hotellet.

Der er etableret 15 stk. lejligheder på hver ca. 100 m2, som er smagfuldt indrettet med designermøbler m.m., hvor der i hver lejlighed er 2-3 soveværelser samt køkken/alrum/stue/bad/toilet m.m.

Lejlighederne har således plads til 4-8 personer og er velegnede til familier og vennepar m.m. som ønsker en stor lejlighed fremfor deciderede hotelværelser. Køkkenerne er fuldt integreret inkl. opvaskemaskine, køleskab og service samt Nespresso kaffemaskine og smart tv inkl. Netflix m.m. Lejlighederne kan tillige bruges af virksomheder i forbindelse med virksomhedsbesøg m.m. i København

Hotellejlighederne markedsføres på forskellige portaler som booking.com, hotels.com, expidia.com og airbnb.com m.fl. samt under hotellets egen hjemmeside: www.rosenborghotelapartments.com 

Tilbage 01-11-2019

Ønsker du at høre mere om vores ejendomme generelt og andre ledige lejemål?

Ring på telefon 33 14 47 58
– eller indtast navn og telefon,
så ringer vi hurtigst muligt tilbage

Ja tak - ring mig op
Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.