Erhvervsejendomme i over 100 år

Ejendomme til leje i København K

Hos Jorcks Ejendomsselskab har vi gennem flere år specialiseret os i at opkøbe de rigtige erhvervsejendomme og tilbyde ejendomme til leje i København K. Vores ejendomme rummer både ledige kontorlejemål og ledige butikslejemål. 


Vi har ofte flere ledige ejendomme til leje, på nogle af indre Københavns mest attraktive adresser, næsten ligegyldigt hvilken virksomhed der er tale om.

En ejendom til leje i København K bør være på din ønskeseddel, hvis du prioriterer en ejendom til leje i et levende citymiljø midt i byens puls, hvor der ofte er aktivitet døgnet rundt.

De lejere der søger efter ejendomme til leje i København K er meget forskellige. Fælles for dem er dog, at de prioriterer et levende bymiljø og dets dynamik på bekostning af fordele som eksempelvis nemmere adgang til parkeringspladser. Til gengæld tilbyder city nemmere adgang til offentlig transport i form af både busser, tog og metro. Derudover er der både mange cyklister og gående i indre København, som har mulighed for at komme forbi dit lejemål.

Du må altid gerne kontakte Jorcks Ejendomsselskab på 3314 4758, hvis du vil høre om vores ejendomme. 

Vi har ejendomme til leje i København K

Jorcks Ejendomsselskab har siden begyndelsen haft flere erhvervsejendomme til leje i København K. Det har vi, fordi erhvervsejendomme til leje i København K er et meget vigtig del af vores dna og brand og fordi leje-ejendomme i indre by, er noget af det, som vi ved allermest om. 

Vi har store og små ejendomme til leje i København K, så vi har helt sikkert også en ejendom, som passer til din virksomheds behov nu og i de næste mange år.

Vi har også erhvervsejendenomme til leje i København Ø. 

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks mest velestimerede ejendomsselskaber. Jorck har været en kendt aktør i det københavnske ejendomsmarked i mange år. Vi har i mange år haft ejendomme til leje i København K og i resten af det charmerende København. 

Alle vores lejere og øvrige kunder samt samarbejdspartnere, får altid altid en seriøs og personlig service. Vi anbefaler altid de ejendomme, som vi mener er optimal i forhold til dine aktuelle og fremtidige lokale behov hvad angår arealeffektivitet og indretningsønsker.

Vi arbejder hver eneste dag på at give vores lejere markedets bedste service, uanset om du er ny eller gammel kunde. Vi sætter nemlig stor pris på tætte relationer til alle kunder og lejere. 

Hvis du leder efter ejendomme til leje i København K, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk. Så hjælper vi dig med, at finde den helt rigtige erhvervsejendom, hvor du gerne bliver boende de næste mange år.  

Se også vores ejendomme til leje i København Ø.