Erhvervsejendomme i over 100 år

Ejendomme til leje i København Ø

Hos Jorcks Ejendomsselskab har vi i efterhånden mange år specialiseret os i, at finde de bedste erhvervsejendomme og udbyde ejendomme til leje i København Ø, der ofte både har ledige kontorlejemål og ledige butikslejemål.


Vi har tit flere ledige ejendomme til leje i København Ø på nogle af Østerbros mest attraktive adresser, som vil være værd at kigge nærmere på, uanset hvilken virksomhed der skal finde nyt lejemål.

En ejendom til leje i København Ø kan være den rigtige løsning for de lejere, der ønsker bymæssige omgivelser i et levende og inspirerende miljø, hvor der er nem adgang til det meste. 

De lejere der søger efter ejendomme til leje på Østerbro, er ofte de lidt mere yngre og kreative virksomheder. Fælles for dem er dog, at de prioriterer et levende bymiljø og dets dynamik og stadig gerne vil have muligheden for nem adgang til f.eks. parkeringspladser og offentlig transport i form af både busser, tog og metro. 

Du er altid velkommen til, at kontakte Jorcks Ejendomsselskab på 3314 4758, hvis du vil høre om vores ejendomme. 

Vi har ejendomme til leje i København Ø

Jorcks Ejendomsselskab har siden starten haft mange erhvervsejendomme til leje i København Ø. Det har vi, fordi erhvervsejendomme til leje på Østerbro er en essentiel del af vores virksomhed og fordi ejendomme i dette byområde i København, er noget af det vi ved allermest om. Derfor er det oftest disse ejendomme vi rådgiver vores potentielle kunder og lejere om. 

Vi har store og små ejendomme til leje i København Ø. Det betyder, at vi som oftest har ejendomme som passer til din virksomheds lokalebehov, uanset om din virksomhed bliver større eller mindre. 

Vi har også erhvervsejendenomme til leje i København K. 

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks mest respekterede ejendomsselskaber. Vi har været en kendt spiller i det københavnske ejendomsmarked gennem flere år. Vi har i mange år haft ejendomme til leje i København Ø og i resten af det fantastiske København. 

Alle de lejere, øvrige kunder og samarbejdspartnere, som vi er i dialog med året rundt får alle en seriøs og personlig service. Vi anbefaler altid de erhvervsejendomme og lejemål, som vi mener er optimale i forhold til dine aktuelle og fremtidige behov. Både hvad angår arealeffektivitet, ejendommens og lejemålets profil og indretningsønsker. 

Vi arbejder hver eneste dag på at give dig markedets bedste service, uanset om du har været kunde hos os i kortere eller længere tid. Det gør vi, fordi vi ved, at god og personlig kundeservice er ét af de steder, hvor vi gør det lidt bedre end mange af vores nærmeste konkurrenter. 

Hvis du leder efter ejendomme til leje i København Ø, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den helt rigtige erhvervsom, hvor du gerne bliver boende de næste mange år.  

Hos Jorcks Ejendomsselskab udlejer vi også ejendomme i København K.