Erhvervsejendomme i over 100 år

Ejendomsselskab i København 
Jorcks Ejendomsselskab i København ejer en række smukke og præsentable erhvervsejendomme på flere af Københavns attraktive og eksklusive adresser. Så er du eller din virksomhed i markedet efter flotte investeringsejendomme med solide afkast, er du meget velkommen til at kontakte os.

Alle vores investeringsejendomme rummer ledige erhvervslejemål som er indretningsvenlige og lyse erhvervslokaler til leje i København K, som oftest kan indrettes helt efter dine specielle krav og behov, uanset om du ønsker en indretning i storrumskontorer eller enkeltmandskontorer.

Ejendomsselskab i København  

Jorcks Ejendomsselskab har siden starten af det 20. århundrede fokuseret på at købe og sælge ejendomme i Københavns centrum og på Østerbro. Det har vi valgt, fordi København City og Østerbro rummer mange både større og mindre erhvervsvirksomheder, som ønsker en centralt beliggenhed i København - også når de skal vælge deres næste erhvervslejemål.

Som ejendomsselskab i København har vi en stor portefølje af investeringsejendomme på nogle af byens mest attraktive adresser såsom: Amagertorv, H.C. Andersens Boulevard, Vester Voldgade og Knabrostræde, samt mange andre eksklusive adresser rundt omkring i centrum af København. Jorcks Ejendomsselskab er et ejendomsselskab i København, som råder over såvel større som mindre erhvervslokaler til leje i form af både kontorlokaler og butikslokaler. Derfor tør vi godt love, at vi altid har erhvervslokaler, der passer til netop jeres virksomheds ønsker, behov og krav til størrelse, beliggenhed, indretning og favorable lejevilkår. 

Jorcks Ejendomsselskab i København udvider løbende sin ejendomsportefølje med attraktive og flotte renoverede investeringsejendomme med ledige erhvervslokaler til leje i København K. Mange af vores investeringsejendomme er præsentable strøg- og palæejendomme, der er ideelle for lejere, som prioriterer repræsentative erhvervslokaler med nem adgang til offentlig transport og som samtidig sætter pris på at være tæt på et hyggeligt bymiljø, hvor der ikke er langt til et stort udvalg af hyggelige cafeer med velsmagende mad og drikke og mange slags butikker indenfor gåafstand.  

Hvem er Jorcks Ejendomsselskab?

Jorcks Ejendomsselskab har siden begyndelsen af 1900-tallet været ét af Danmarks førende ejendomsselskaber i København, når det handler om køb og salg af erhvervsejendomme og udlejning af 1. klasses ledige erhvervslokaler i København K.

Jorcks Ejendomsselskab i København er både sat i verden for at tjene penge til selskabets aktionærer, men også for at tilgodese sine mange erhvervslejere, som oftest er lejere igennem mange år.

Jorcks Ejendomsselskab i København investerer i ejendomme i København K og København Ø, som alle ligger i områder præget af rigtig god offentlig transport, et varieret butiks- og cafemiljø og nem adgang til motorvejsnettet. Jorcks Ejendomsselskab i København har også ledige erhvervslokaler til leje i København K, som oftest ligger i historiske og charmerende ejendomme, som passer perfekt til den kvalitetsbevidste lejer, som gerne vil bo centralt i København i funktionelle og indretningsvenlige erhvervslokaler, som vi altid forsøger at indrette mest muligt efter lejerens ønsker og krav. 

Jorcks Ejendomsselskab fokuserer meget på at skabe de rigtige rammer, der kan være med til at skabe langsigtede kunderelationer, uanset om der er tale om ejendomsinvestorer, aktionærer eller erhvervslejere; kunderelationer hvor dialogen altid er i fokus og målet er, at alle parter altid er tilfredse. 

Så hvis jeres virksomhed leder efter egnede investeringsejendomme i København, så er I velkomne til at kontakte Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller sende en e-mail på info@jorck.dk.