Erhvervsejendomme i over 100 år

Erhvervsejendomme i København K

Hos Jorcks Ejendomsselskab har vi i mange år arbejdet professionelt med at opkøbe erhvervsejendomme og tilbyde udlejning af erhvervsejendomme i København K. 


Vi har som regel flere ledige erhvervsejendomme til leje i København K på nogle af Københavns interessante og præsentable adresser i indre by. En adresse er nemlig ikke blot en placering, men et signal til omverdenen om hvem I er som virksomhed. De lejere der søger efter erhvervsejendomme i København K, er oftere lejere for hvem det har afgørende betydning, at bo i centrum af København. Det er typisk lejere, der prioriterer nærheden til det dynamiske bymiljø, der aldrig sover og hvor du er tæt på alt.

Du er altid velkommen til at kontakte Jorcks Ejendomsselskab på 3314 4758, hvis du vil høre om vores udlejning af erhvervsejendomme i København K eller i et af de andre spændende områder i København. 

Vi har erhvervsejendomme til leje i København K

Jorcks Ejendomsselskab har flere erhvervsejendomme til leje i København K. Det har vi, fordi erhvervsejendomme, er en del af vores brand og fordi ledige erhvervsejendomme i København K er noget af det, som vi ved allermest om. Vi udlejer erhvervsejendomme i mange forskellige størrelser. Derfor har vi altid et lejemål der passer til netop din virksomhed, uanset om du er i markedet efter små eller store erhvervsejendomme. Vores erhvervsejendomme i København K, ligger alle tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, hvilket kan gøre det ekstra attraktivt for dine kunder.

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks mest anerkendte ejendomsselskaber. Vi har i over 100 år tilbudt vores kunder rigtig mange flotte erhvervsejendomme til leje i København K og resten af København. 

Hos Jorcks Ejendomsselskab får du altid en seriøs behandling og objektiv vurdering af hvilke af vores erhvervsejendomme, vi mener passer bedst til dit lokalebehov samt ønsker til indretning både nu og i fremtiden. Vi arbejder hårdt på at give dig markedets bedste service, uanset om du er ny eller gamle kunde eller lejer. Vi sætter nemlig stor pris på tætte relationer til alle vores kunder og lejere. 

Hvis du er i markedet efter erhvervsejendomme til leje i København K, så kontakt os på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk. Så sørger vi for, at hjælpe dig med at finde den perfekte erhvervsejendom  i København K.

Hvis du er interesseret i andre byområder i København, udlejer vi også erhvervsejendomme i København Ø.