Erhvervsejendomme i over 100 år

Erhvervsejendomme til leje i København Ø

Hos Jorcks Ejendomsselskab har vi gennem mange år specialiseret os i, at opkøbe de rigtige erhvervsejendomme og tilbyde erhvervsejendomme til leje i København Ø. 


Vi har ofte flere ledige erhvervsejendomme til leje på Østerbro på nogle af de bedste adresser i en af Københavns mest fashionable byområder. En erhvervsejendom til leje i København Ø, signalerer hvem I er som virksomhed. De lejere der søger efter erhvervsejendomme i denne bydel, er typisk de mere kreative virksomheder, der ikke prioriterer at bo i city for enhver pris. Men derimod prioriterer et dynamisk bymiljø, der er præget af mindre virksomheder, mange cafeer og butikker. Med et erhvervslejemål på Østerbro, er der også oftes nemmere adgang til parkeringspladser i forhold til indre by. 

Du er altid velkommen til at kontakte Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 3314 4758, hvis du vil høre om vores erhvervsejendomme.

Vi har erhvervsejendomme til leje i København Ø

Jorcks Ejendomsselskab har gennem tiden haft mange erhvervsejendomme til leje på Østerbro. Det har vi, fordi erhvervsejendomme i København Ø er en del af vores brand, og fordi udlejning af erhvervsejendomme på Østerbro er noget af det, som vi ved allermest om.

Vi har erhvervsejendomme til leje i København Ø i flere forskellige størrelser. Derfor tilbyder vi lejemål som passer netop din virksomheds specifikke behov.

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks mest anerkendte ejendomsselskaber. Vi har i mange år tilbudt vores kunder rigtig mange flotte erhvervsejendomme til leje i København Ø og resten af det charmerende og foranderlige København. 

Hos Jorcks Ejendomsselskab får du altid en seriøs behandling og objektiv vurdering af hvilke af vores erhvervsejendomme, vi mener passer bedst til dit lokalebehov, arealeffektivitet og ønsker til indretning både nu og i fremtiden. Vi arbejder hårdt på at give dig markedets bedste service, uanset om du er ny eller gamle kunde eller lejer. Vi sætter nemlig stor pris på tætte relationer til alle kunder og lejere. 

Hvis du er i markedet efter erhvervsejendomme til leje i København Ø, så kontakt os på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk. Så sørger vi for, at finde den erhvervsejendom som er helt rigtig for dig, hvor din virksomhed kan blomstre i mange år.  

Ønsker du at finde et erhvervslejemål tættete på København centrum, så har vi også erhvervsejendomme til leje i København K.