Erhvervsejendomme i over 100 år

Erhvervsleje i København Ø

Hos Jorcks Ejendomsselskab har vi i mange år arbejde målrettet og professionelt med erhvervsleje og udlejning af erhvervslejemål - og især udlejning af ledige kontorer samt anden erhvervsleje i København Ø.


Leje af erhverv i København Ø er oplagte for de lejere og virksomheder, der ønsker nærheden til City og et pulserende og charmerende bymiljø, men samtidig gerne vil have lettere adgang til bl.a. ledige parkeringspladser og motorvejsnettet fra bl.a. Lyngbyvejen.   

Vi har for det meste flere større og mindre ledige kontorer i København K på nogle af Københavns mest eftertragtede på Østerbro. Disse ledige erhvervsleje i København Ø er ideelle for dig, som gerne vil arbejde og færdes i et charmerende og hyggeligt bymiljø, der byder på rigtig mange kulturelle og gastronomiske muligheder. Du er altid velkommen til at kontakte Jorcks Ejendomsselskab på 3314 4758, hvis du vil høre om vores ledige erhvervsleje i København Ø eller i et af de andre spændende kvarterer i Københavnsområdet. 

Vi udlejer erhvervsleje i København Ø

Jorcks Ejendomsselskab ejer flere nyligt renoverede og indbydende kontorejendomme i København K, som er oplagte for dig, der søger en central placering i Københavnsområdet. Vi har erhvervs i København Ø i mange forskellige størrelser. Så vi har helt sikkert et erhvervslejemål i København Ø til dig, hvis du ligesom mange andre også prioriterer nem adgang til både indkøbsmuligheder, motorvejsnettet og offentlig transport. 

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks ældste ejendomsselskaber. Siden 1913 har vi tilbudt vores kunder mange ledige og præsentable kontorer i København Ø og resten af København. 

Hos Jorcks Ejendomsselskab får du altid en seriøs behandling og uvildig og objektiv vurdering af hvilke af vores ledige kontorlejemål, vi mener passer bedst til dit lokalebehov nu og i fremtiden. Vi bestræber os på at yde en rigtig tryg og professionel service til alle vores kunder og lejere og opbygge nære relationer. Det gør vi, fordi vi mener, at tætte kunderelationer giver langvarige relationer til alle vores kunder og lejere.

Hvis du er i markedet efter ledige kontorer i på Østerbro, så ring til Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde det helt rigtige kontor til dig og din virksomhed.

Hvis du ønsker at være tættere på centrum, har vi også erhvervsleje i København K.