Erhvervsejendomme i over 100 år

Erhvervsleje i København K

Hos Jorcks Ejendomsselskab har vi i mange år arbejde målrettet og professionelt med erhvervsleje og udlejning af erhvervslejemål - og især udlejning af ledige kontorer og anden erhvervsleje i København K.


Vi har som regel flere ledige kontorer i København K på nogle af Københavns attraktive adresser i indre by, som er oplagte for dig som gerne vil arbejde og færdes i et dynamisk og foranderligt bymiljø. Du er altid velkommen til at kontakte Jorcks Ejendomsselskab på 3314 4758, hvis du vil høre om vores ledige kontorer i København K eller i et af de andre spændende kvarterer i København. 

Vi udlejer erhvervs i København K

Jorcks Ejendomsselskab ejer flere nyrenoverede og præsentable kontorejendomme i København K, som er oplagte for dig, der søger en central placering i indre København. Vi har erhvervs i København K i flere forskellige størrelser. Så vi har helt sikkert et erhvervslejemål i København K til dig, hvis du prioriterer nem adgang til både indkøbsmuligheder og offentlig transport. 

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks ældste ejendomsselskaber. Siden 1913 har vi tilbudt vores kunder mange ledige og præsentable kontorer i København K og resten af København.

Hos Jorcks Ejendomsselskab får du altid en seriøs behandling og objektiv vurdering af hvilke af vores ledige kontorlejemål, vi mener passer bedst til dit lokalebehov nu og i fremtiden. Vi bestræber os på at yde en rigtig god service til alle vores kunder og lejere og opbygge nære relationer. Det gør vi, fordi vi mener, at det er grundstenen i langvarige relationer til alle vores kunder og lejere.

Hvis du er i markedet efter ledige kontorer i København K, så ring til Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde det helt rigtige kontor til dig og din virksomhed.

Vi har også erhvervsleje i København Ø.