Erhvervsejendomme i over 100 år

Danmarks mest eksklusive erhvervslejemål

Jorcks Ejendomsselskab udlejer erhvervslejemål på nogle af Danmarks mest eftertragtede adresser. Ønsker jeres virksomhed et erhvervslejemål i København, så har Jorcks Ejendomsselskab altid en attraktiv ejendom til leje.

Erhvervslejemål i København

I Københavns centrum ligger mange af Danmarks største virksomheder og erhvervskontorer, og mange af disse, lejer deres lokaler hos Jorcks Ejendomsselskab. Vi råder over lokaler på adresser som: Amagertorv, H.C. Andersens Boulevard, Vester Voldgade og Knabrostræde, samt mange andre eksklusive beliggenheder rundt omkring i centrum af København. Jorcks Ejendomsselskab råder over såvel store som små lokalestørrelser til erhverv og har derfor altid et erhvervslejemål, der passer til netop jeres virksomhed.

Hvis I ønsker at se, hvilke ledige lejemål, som Jorcks Ejendomsselskab råder over netop nu, så kan man se nærmere om pris og størrelse her.

Hvem er Jorcks Ejendomsselskab?

Jorcks Ejendomsselskab har eksisteret siden 1913, og har derfor en lang og stolt tradition inden for udlejning af erhvervslejemål. I Jorcks Ejendomsselskab er det vigtigt, at vi råder over nogle af Danmarks mest eftertragtede adresser, og at vores erhvervslejemål tilbydes gennem historiske og smukke ejendomme i det centrale København. Vi har eksisteret i over 100 år, og det bliver vi ved med. Det betyder, at jeres virksomhed kan være sikker på, at netop jeres erhvervslejemål er sikret gennem et langsigtet og stabilt ejerskab.

Hvis jeres virksomhed leder efter leje til erhverv, så kan man kontakte Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller sende en e-mail på info@jorck.dk.