Erhvervsejendomme i over 100 år

Erhvervslejemål i København med god rumdinddenling 

Jorcks Ejendomsselskab beskæftiger sig ikke bare med udlejning af erhvervslejemål med god ruminddeling i København. Vi udlejer erhvervslejemål i København, som lever op til alle dine forventninger til et charmerende og arealeffektivt erhvervslejemål, der tilgodeser din virksomheds lokalebehov i mange år frem. 

Alle lejere har forskellige lokalebehov. Nogle lejere vil gerne have præsentable erhvervslejemål og for andre lejere er det vigtigere, at de bor på offentlig transport og at området har gode parkeringsfaciliteter. 

Vores lejere forventer, at vi altid leverer en professionel, uvildig og seriøs rådgivning. Uanset om det handler om indretning af deres nye erhvervslejemål eller når vi forhandler lejekontraktens lejevilkår, gør vi vores bedste for at tilgodese vores lejere. 

Søger du et ledigt erhvervslejemål i København med god ruminddeling?  

Vores ledige erhvervslejemål i København ligger oftest tæt på Strøget eller på én af Københavns andre attraktive adresser. Vi ønsker at være kendt som det ejendomsselskab, der ved mest om udlejning af erhvervslejemål i København - uanset om du er i markedet efter et mindre eller større erhvervslejemål med god ruminddeling.

Vores mission er at udleje rummelige, lyse, fleksible og funktionelle erhvervslejemål med en god ruminddeling, der såvidt muligt kan tilpasses din virksomheds specifikke ønsker til indretning og ruminddeling nu og i årene frem. 

Udlejning af erhvervslejemål med god ruminddeling i København handler for os om at opfylde selv den mest kræsne lejeres ønsker og behov. Mange af vores lejere sætter pris på charmerende og atmosfærefyldte erhvervslejemål med god ruminddeling og med praktiske faciliteter såsom kantine-, møde-, konference og receptionsfaciliteter, som løser mange af arbejdsdagens små udfordringer. 

Ledige erhvervslejemål i København 

Jorcks Ejendomsselskab har i mange år arbejdet seriøst og professionelt med udlejning af erhvervslejemål med god ruminddeling.  

Jorcks Ejendomsselskab har ofte flere ledige erhvervslejemål i København. Vi passer godt på vores ejendomme og dit lejemål, uanset om du bor på Amagertorv, H.C. Andersens Boulevard, Vester Voldgade og Knabrostræde. Og fordi vi selv ejer alle vores ejendomme er vi også bevidste om at passe ekstra godt på dig som lejer. 

Jorcks Ejendomsselskab ejer og udlejer flere ledige erhvervslejemål i København. Vi udlejer vores ledige erhvervslejemål på favorable og konkurrencedygtige vilkår, som tilgodeser vores lejere. 

Vi fokuserer på at udleje erhvervslejemål med god ruminddeling i København og som fremstår attraktive, stemningsfulde og som altid er flot renoverede. Vores erhvervslejemål er også ideele for de virksomheder, som ønsker præsentable kontorlokaler med nem adgang til offentlig transport og butikker m.m.

Hvem er Jorcks Ejendomsselskab?

Jorcks Ejendomsselskab har lige siden begyndelsen haft ambitioner om at være de bedste til køb af ejendomme og udlejning af fleksible erhvervslejemål i København. Og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores erhvervslejemål. 

Mange af vores ledige erhvervslejemål i København er placeret nær gode offentlige transportmuligheder, uanset om du har behov for bus, tog, eller metro. 

Vores ledige erhvervslejemål er charmerende ejendomme med en unik historie, som går mange år tilbage. Vores ledige erhvervslejemål er for de virksomheder, som gerne vil bo centralt i København. Og som ønsker en høj grad af fleksibilitet med hensyn til ruminddeling i takt med at virksomheden udvikler sig.  

Vi vil gerne skabe de rette betingelser for alle vores lejere. Det mener vi er grundlaget for langvarige kundeforhold, hvor dialogen altid er i fokus, når det handler om at gøre vores lejere tilfredse.  

Så hvis jeres virksomhed leder efter leje til erhverv, så kan man kontakte Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller sende en e-mail på info@jorck.dk.