Erhvervsejendomme i over 100 år

Erhvervslejemål

Erhvervslejemål

Jorcks Ejendomsselskab udlejer nogle af Københavns bedste erhvervslejemål. Vores erhvervslejemål er altid flot nyistandsat før indflytning og de fleste af vores ledige erhvervslejemål i København har også en rigtig veldisponeret og fleksibel ruminddeling, som passer til de fleste virksomheders ønsker og behov. 

Vi er ét af Danmarks ældste og mest velrenommerede ejendomsselskaber. Vi har i rigtig mange år haft en klar strategi om, at vi vil finde og opkøbe markedets bedste erhvervsejendomme med markedets bedste erhvervslejemål. Hos os kan du derfor både leje større og mindre erhvervslejemål, uanset om du har brug for erhvervslejemål til kontor eller erhvervslejemål til butik i København.

På grund af vores mange års erfaring med udlejning af flotte erhvervslejemål ved vi, at forskellige brancher tit har meget forskellige krav til deres erhvervslejemål. Det kan være forskellige krav til erhvervslejemålets beliggenhed, indretning eller stand. De fleste af vores erhvervslejemål vil derfor kunne bruges af de fleste virksomheder eller butiksdrivende, som ønsker en central placering i centrum af København. 

Ét af vores erhvervslejemål i centrum af København kan være noget for dig, som prioriterer et erhvervslejemål i et dynamisk bymiljø. 

De af vores lejere, der søger efter erhvervslejemål til leje i København kan f.eks. være advokatvirksomheder, revisionsvirksomheder, shippingvirksomheder eller mere kreative virksomheder. Fælles for de virksomheder, der prioriterer en beliggenhed i centrum af København, ønsker at være tæt på byens levende miljø og altid være tæt på offentlig transport i form af både busser, tog og metro. 

Du er altid velkommen til at kontakte Jorcks Ejendomsselskab på 3314 4758, hvis du vil høre om vores mange erhvervslejemål i København K. 

Vi har erhvervslejemål til leje i København 

Jorcks Ejendomsselskab har siden starten i 1903 haft utrolig mange erhvervslejemål til leje i København. Det har vi, fordi ledige erhvervslejemål i København er et meget vigtig del af vores dna og brand og fordi erhvervslejemål i København K er noget af det, som vi ved allermest om og er allerbedst til. 


Vi har store og små erhvervsmål til leje i København, så vi har helt sikkert også ledige erhvervslejemål i København, som passer til din virksomheds nuværende og fremtidige behov for fleksibelt erhvervslejemål med en rigtig god ruminddeling og hyggeligt arbejdsmiljø, som gør det rart at gå på arbejde i mange år frem. 

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks mest velestimerede ejendomsselskaber, der har været en kendt aktør i det københavnske ejendomsmarked i efterhånden mange år. Vi har i mange år udlejet erhvervslejemål i København, hvor vi oftest har erhvervslejemål i City eller på Østerbro. 

Alle vores mange lejere kan altid være sikker på at få en fair, seriøs og personlig behandling bør før og efter, at de er blevet lejere hos os. Vi giver dig en uvildig rådgivning, hvor vi præsenterer dig for de forskellige ledige erhvervsmål, som vi har på hylderne. Vi præsenterer dig naturligvis for de ledige erhvervslejemål, som vi mener passer bedst til dine aktuelle og fremtidige lokalebehov - også hvis du senere hen får behov for at indskrænke eller udvide dine nuværende erhvervslejemål. 

Vi arbejder hårdt året rundt på at levere markedets bedste service. Og det er uanset om du er en ny eller gammel lejer. Vi har altid sat stor pris på tætte og langvarige relationer til alle vores lejere, som også altid er velkomne til at kontakte os, hvis de har spørgsmål omkring et ledigt erhvervslejemål eller deres eget erhvervslejemål. 

Hvis du er i markedet efter erhvervslejemål i København, er du altid meget velkommen til at kontakte os tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde det perfekte erhvervslejemål til dig - og hvor du gerne vil blive boende i mange år frem.