Erhvervsejendomme i over 100 år

Erhvervslokaler til leje i København K

Jorcks Ejendomsselskab har en række erhvervslokaler til leje i København K på flere af Københavns attraktive og eksklusive adresser.


Så er du eller din virksomhed i markedet efter flotte erhvervslokaler til leje, så har Jorcks Ejendomsselskab altid indretningsvenlige og lyse lokaler, som for de flestes vedkommende kan tilpasses til dine særlige behov og ønsker. Dette uanset om I ønsker at sidde i storrumskontorer eller enkeltmandskontorer.

Erhvervslokaler til leje i København K 

I Københavns centrum ligger flere større og mindre erhvervsvirksomheder. Flere af disse virksomheder kontakter Jorcks Ejendomsselskab, for at høre mere om vores erhvervslokaler til leje i København K. I vores ejendomsportefølje har vi ledige erhvervslokaler på adresser som: Amagertorv, H.C. Andersens Boulevard, Vester Voldgade og Knabrostræde, samt mange andre eksklusive adresser rundt omkring i centrum af København. Jorcks Ejendomsselskab råder over såvel større som mindre erhvervslokaler til kontor eller butik og har derfor altid erhvervslokaler, der passer til netop jeres virksomheds ønsker, behov og krav til størrelse, beliggenhed, indretning samt favorable lejevilkår. 

Jorcks Ejendomsselskab får løbende attraktive, stemningsfulde og flotte renoverede erhvervslokaler til leje i København K, som oftest ligger i præsentable strøg- og palæejendomme, der er ideelle for lejere, som ønsker repræsentative erhvervslokaler. Lokalerne har nem adgang til offentlig transport og ligger i et hyggeligt bymiljø med masser af cafeer og butikker indenfor gåafstand.  

Hvem er Jorcks Ejendomsselskab?

Jorcks Ejendomsselskab har siden 1913 været eksperter i køb af erhvervsejendomme og udlejning af 1. klasses erhvervslokaler. Vores erhvervslokaler til leje i København K, ligger oftest i områder præget af rigtig god offentlig transport, et varieret butiks- og cafemiljø og nem adgang til motorvejsnettet. Flere af vores lokaler ligger i historiske og charmerende ejendomme, som passer perfekt til den kvalitetsbevidste lejer, som gerne vil bo centralt i København i funktionelle erhvervslokaler. Vi stræber altid efter, at lokalerne indrettes bedst muligt efter lejerens ønsker og krav hertil. 

Jorcks Ejendomsselskab fokuserer meget på at skabe de rette betingelser for langsigtede forhold til sine kunder og lejere; forhold hvor dialogen altid er i fokus og målet er, at alle parter altid er tilfredse. 

Hvis jeres virksomhed leder efter leje til erhverv, er I velkomne til at kontakte Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller sende en e-mail på info@jorck.dk.

Hos Jorcks ejendomsselskab tilbyder vi også udlejning af erhvervslejemål i København Ø