Erhvervsejendomme i over 100 år

Erhvervsudlejning i København K

Erhvervsudlejning i København K

Hos Jorcks Ejendomsselskab arbejder vi med erhvervsudlejning i København K på nogle af Københavns absolutte mest eksklusive adresser. Kontakt Jorcks Ejendomsselskab på 3314 4758 for erhvervsudlejning i København K.

Vi arbejder med erhvervsudlejning i København K

Jorcks Ejendomsselskab råder bl.a. over ejendomme på Sankt Annæ Plads, Amagertorv, Vimmelskaftet, Frederiksberggade, Knabrostræde, H.C. Andersens Boulevard, Østerbrogade og selvfølgelig i Jorcks passage samt mange andre steder i det centrale København. Vi råder over lokaler mellem knapt 400 kvadratmeter og helt op til knapt 10.000 kvadratmeter, så vi har helt sikkert et lejemål, der passer i størrelsen til netop jeres virksomhed.

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks ældste ejendomsselskaber, og har eksisteret siden 1913. Hos Jorcks Ejendomsselskab tilbydes erhvervsudlejning i København K. 

Hvis jeres virksomhed leder efter ledige erhvervslokaler i København eller specifikt erhvervsudlejning i København K, så ring til Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk.