Erhvervsejendomme i over 100 år

Kontor i København K

Kontor i København K

Hos Jorcks Ejendomsselskab arbejder vi professionelt og ihærdigt med udlejning af kontorer i København K. Vi har kontorer i København K på nogle af Københavns absolutte mest attraktive og præsentable adresser nær Kongens Nytorv, Gothersgade og Sankt Annæ Plads. Du er velkommen til at kontakte Jorcks Ejendomsselskab på 3314 4758 hvis du har brug for et kontor i København K eller i et af de andre skønne områder i København. 

Vi udlejer kontorer i København K

Jorcks Ejendomsselskab ejer bl.a. smukke og præsentable ejendomme kontorer i København K på eksempelvis Sankt Annæ Plads, Amagertorv, Vimmelskaftet, Frederiksberggade, Knabrostræde, H.C. Andersens Boulevard, Østerbrogade og selvfølgelig i Jorcks passage samt mange andre steder i København K. Vi har kontorer i København K i mange forskellige størrelser, så vi har helt sikkert et kontor i København K til dig, hvis du ønsker at bo i centrum af Københavns pulserende forretningsliv, hvor du også har let adgang til både indkøbsmuligheder og offentlig transport. 

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks ældste ejendomsselskaber. Siden 1913 har vi kunne tilbyde vores kunder ledige kontorer i København K og det bliver vi ved med. . 

Hvis I har brug for ledige kontorer i København K, så ring til Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk.Vi sørger for at finde det helt rigtige kontor til dig og din virksomhed.