Erhvervsejendomme i over 100 år

Kontor i København V

Kontor i København V

Hos Jorcks Ejendomsselskab arbejder vi dedikeret hver eneste dag på at udleje vores charmerende og funktionelle kontorer i København V. Vi har kontorer på Vesterbro på nogle af Københavns absolutte flotteste adresser nær Rådhuspladsen, Vesterbrogade og Gammeltorv og Nytorv. Kontakt Jorcks Ejendomsselskab på 3314 4758 hvis du har brug for et centralt beliggende kontor i København V eller i et af de andre skønne områder i Københavnsområdet. 

Vi udlejer kontorer i København V

Jorcks Ejendomsselskab har en portefølje af flotte og smukt istandsatte kontorejendomme i København V tæt på Rådhuspladsen, Vimmelskaftet og Vesterbrogade og selvfølgelig i Jorcks passage samt flere andre steder på Vesterbro. Vi har kontorer i København V i mange størrelser. Så vi har med garanti også et kontor i København V til dig, hvis du ønsker at bo i centrum af Københavns dynamiske forretningsliv, hvor du også har let adgang til både indkøbsmuligheder og offentlig transport på Hovedbanegården og Vesterport Station.

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks ældste ejendomsselskaber. Vi har i over 100 år tilbudt vores kunder ledige kontorer i København V og det vil vi fortsætte med. 

Hvis I har brug for ledige kontorer i København V, så ring til Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk.Vi sørger for at finde det kontor, som passer bedst til din virksomhed.