Erhvervsejendomme i over 100 år

Kontor til leje i København Ø

Kontor til leje i København Ø

Hos Jorcks Ejendomsselskab arbejder vi med kontorer til leje i København Ø på nogle af Københavns absolutte mest eksklusive adresser. Kontakt Jorcks Ejendomsselskab på 3314 4758 for erhvervsudlejning i København Ø.

Vi arbejder med kontorer til leje i København Ø

Jorcks Ejendomsselskab råder bl.a. over ejendomme på Sankt Annæ Plads, Amagertorv, Vimmelskaftet, Frederiksberggade, Knabrostræde, H.C. Andersens Boulevard, Østerbrogade og selvfølgelig i Jorcks passage samt mange andre steder i det centrale København og vi har også kontorer til leje i København Ø. Vi råder over lokaler mellem knapt 400 kvadratmeter og helt op til knapt 10.000 kvadratmeter, så vi har helt sikkert et lejemål, der passer i størrelsen til netop jeres virksomhed.

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks ældste ejendomsselskaber, og har eksisteret siden 1913. Hos Jorcks Ejendomsselskab tilbyder vi kontor til leje i København Ø. 

Hvis jeres virksomhed leder efter ledige erhvervslokaler i København eller specifikt kontorer i København Ø, så ring til Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk.