Erhvervsejendomme i over 100 år

Kontorlejemål i København Ø

Hos Jorcks Ejendomsselskab arbejder vi med kontorlejemål i København Ø.


Vi tilbyder leje af kontorer på nogle af Københavns absolutte mest eksklusive adresser. På Østerbro kan man få et kontormiljø tæt på både parkeringspladser og offentlig transport. Bydelen er ideel for dig, som ønsker et kontorlejemål tæt på et pulserende byliv med cafeer og butikker i nærheden.

Du er velkommen til at kontakte Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 3314 4758 og høre mere om hvordan vi hjælper dig, med at finde dit næste kontomål i København Ø. 

Vi arbejder med kontorlejemål i København Ø

Jorcks Ejendomsselskab råder bl.a. over ejendomme på Sankt Annæ Plads, Amagertorv, Vimmelskaftet, Frederiksberggade, Knabrostræde, H.C. Andersens Boulevard, Østerbrogade og selvfølgelig i Jorcks passage samt mange andre steder på det centrale Østerbro. Vi råder over lokaler mellem knapt 400 kvadratmeter og helt op til knapt 10.000 kvadratmeter, så vi har helt sikkert et lejemål, der passer i størrelsen til netop jeres virksomhed.

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks ældste ejendomsselskaber, og har eksisteret siden 1913. Hos Jorcks Ejendomsselskab tilbyder vi kontorlejemål i København Ø. Hvis jeres virksomhed leder efter ledige erhvervslokaler i København eller specifikt kontorer i København Ø, så ring til Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk.