Erhvervsejendomme i over 100 år

Kontorlejemål til leje i København K

Hos Jorcks Ejendomsselskab arbejder vi med kontorlejemål til leje i København K.

Vi tilbyder leje af kontorer på nogle af Københavns absolutte mest eksklusive adresser. Kontakt Jorcks Ejendomsselskab på 3314 4758 for kontorlejemål til leje i det indre København.

Vi arbejder med kontorlejemål til leje i København K

Jorcks Ejendomsselskab råder bl.a. over ejendomme på Sankt Annæ Plads, Amagertorv, Vimmelskaftet, Frederiksberggade, Knabrostræde, H.C. Andersens Boulevard, Østerbrogade og selvfølgelig i Jorcks passage samt mange andre steder i det centrale København. Vi råder over lokaler mellem knapt 400 kvadratmeter og helt op til knapt 10.000 kvadratmeter, så vi har helt sikkert et lejemål, der passer i størrelsen til netop jeres virksomhed.

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks ældste ejendomsselskaber, og har eksisteret siden 1913. Hos Jorcks Ejendomsselskab tilbyder vi kontorlejemål til leje i det centrale København. 

Hvis jeres virksomhed leder efter ledige erhvervslokaler i København eller specifikt kontorlejemål til leje i København K, så ring til Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk.