Erhvervsejendomme i over 100 år

Kontorlokaler i København Ø

Kontorlokaler i København Ø

Hos Jorcks Ejendomsselskab arbejder vi med kontorlokaler i København Ø på nogle af Københavns absolutte mest eksklusive adresser. Kontakt Jorcks Ejendomsselskab på 3314 4758 for kontorlokaler til leje i København Ø.

Vi arbejder med kontorlokaler til leje i København Ø

Jorcks Ejendomsselskab råder bl.a. over ejendomme på Sankt Annæ Plads, Amagertorv, Vimmelskaftet, Frederiksberggade, Knabrostræde, H.C. Andersens Boulevard, Østerbrogade og selvfølgelig i Jorcks passage samt kontorlokaler mange andre steder på det centrale Østerbro. Vi råder over lokaler mellem knapt 400 kvadratmeter og helt op til knapt 10.000 kvadratmeter, så vi har helt sikkert et lejemål, der passer i størrelsen til netop jeres virksomhed.

Læs mere om vores ledige erhvervsmål i København her. 

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks ældste ejendomsselskaber, og har eksisteret siden 1913. Hos Jorcks Ejendomsselskab tilbyder vi kontorlokaler i København Ø. 

Hvis jeres virksomhed leder efter ledige erhvervslokaler i København eller specifikt kontorlokaler i København Ø, så ring til Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk.

Her kan du læse mere om vores nyrenoverede kontorer i København K. 

Vi fremlejer også nyrenoverede kontorer i København V.