Erhvervsejendomme i over 100 år

Ledige erhvervslejemål i København 

Jorcks Ejendomsselskab har en masse ledige erhvervslejemål i København på hylderne. Vi arbejder professionelt og seriøst med udlejning af ledige erhvervslejemål og strøgejendomme i København. Og vi har altid ledige erhvervslejemål og ledige erhvervslokaler til leje på bl.a. Strøget og på flere af Københavns andre eftertragtede og centrale adresser. 

Jorcks Ejendomsselskab prioriterer at udleje fleksible og lyse erhvervslokaler tæt på eller nær ved Strøget i København. De fleste af vores ledige erhvervslejemål i København er ideelle for den kræsne lejer, der er i markedet efter centralt beliggende og repræsentative erhvervslejemål, som også i høj grad kan tilpasses lejerens helt særlige behov og ønsker til indretning og atmosfære samtidig med, at der også tit er ønsker om indretning af faciliteter såsom kantine-, møde-, konference og receptionsfaciliteter m.m.

Ledige erhvervslejemål i København 

Jorcks Ejendomsselskab har i snart mange år arbejdet professionelt og dedikeret med udlejning af ledige erhvervslejemål i København. Det er nemlig det, som vi er nogle af de bedste i markedet til. 

I centrum af København har vi løbende flere ledige erhvervslejemål, som vi selv ejer. Vi ejer ejendomme på adresser såsom Amagertorv, H.C. Andersens Boulevard, Vester Voldgade og Knabrostræde samt mange andre eksklusive adresser i charmerende områder nær Strøget i København. 

Jorcks Ejendomsselskab ejer og udlejer flere ledige erhvervslejemål i København. Vi udlejer større såvel som mindre erhvervslejemål til primært kontor- eller butiksformål og har formentlig også ledige erhvervslokaler, der passer til din virksomhed og som vi tilbyder jer at leje på konkurrencedygtige lejevilkår de næste mange år.

Jorcks Ejendomsselskab fokuserer på at udleje strøgejendomme i København som fremstår attraktive, stemningsfulde og som altid er flot renoverede. Ofte er der tale udlejning af ledige erhvervslejemål i København i nogle af byens smukkeste og mest præsentable palæejendomme, der er oplagte for lejere, som ønsker repræsentative erhvervslokaler med nem adgang til offentlig transport og som samtidig sætter pris på at bo i et hyggeligt bymiljø med masser af cafeer og butikker indenfor gåafstand.  

Hvem er Jorcks Ejendomsselskab?

Jorcks Ejendomsselskab har lige siden begyndelsen ønsket at være specialister i køb og udlejning af strøgejendomme i København og fokusere på udlejning af 1. klasses ledige erhvervslejemål i indre København. 

De fleste af vores strøgejendomme og ledige erhvervslejemål i København ligger oftest nær gode offentlige transportmuligheder uanset om du har brug for bus-, tog- eller metroforbindelser. Vores ledige erhvervslejemål ligger også ofte i områder, der byder på et stort udvalg af både butikker og cafeer.

Vores ledige strøgejendomme kan bedst beskrives som historiske og charmerende ejendomme, som passer perfekt til den kræsne og kvalitetsbevidste lejer, som gerne vil bo centralt i København, men som samtidig gerne vil have fleksible erhvervslejemål, der nemt kan tilpasses virksomhedens lokalebehov i takt med at virksomheden udvikler sig. 

Jorcks Ejendomsselskab fokuserer meget på at skabe de rette betingelser for langsigtede forhold til sine kunder og lejere; forhold hvor dialogen altid er i fokus og målet er, at alle parter altid er tilfredse. 

Så hvis jeres virksomhed leder efter leje til erhverv, så kan man kontakte Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller sende en e-mail på info@jorck.dk.