Erhvervsejendomme i over 100 år

Ledige erhvervslokaler i K

Ledige erhvervslokaler i København K

Hos Jorcks Ejendomsselskab får jeres virksomhed mulighed for at leje erhvervslokaler på nogle af Københavns absolutte mest eksklusive adresser. Kontakt Jorcks Ejendomsselskab på 3314 4758 for leje af lokaler til erhverv.

Vi har udlejning af ledige erhvervslokaler i København K

Jorcks Ejendomsselskab råder bl.a. over ejendomme på Sankt Annæ Plads, Amagertorv, Vimmelskaftet, Frederiksberggade, Knabrostræde, H.C. Andersens Boulevard, Østerbrogade og selvfølgelig i Jorcks passage samt mange andre steder i det centrale København. Vi råder over lokaler mellem knapt 400 kvadratmeter og helt op til knapt 10.000 kvadratmeter, så vi har helt sikkert et lejemål, der passer i størrelsen til netop jeres virksomhed.

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks ældste ejendomsselskaber, og har eksisteret siden 1913. Hos Jorcks Ejendomsselskab tilbydes leje af ledige erhvervslokaler i København K. 

Hvis jeres virksomhed leder efter ledige erhvervslokaler i København K, så ring til Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk.