Erhvervsejendomme i over 100 år

Lokaler til leje i København K

Hos Jorcks Ejendomsselskab udlejer vi byens flotteste og mest velbeliggende lokaler til leje i København K.

Vi har lokaler til leje på nogle af Københavns absolutte mest eksklusive adresser, som er ideelle for de virksomheder som prioriterer en central placering i indre København med nem adgang til offentlig transport og indkøbsmuligheder samt adgang byens mange parkeringshuse.

Kontakt Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 3314 4758 og hør mere om, hvilke lokaler der passer til dit behov.

Vi har lokaler til leje i København K

Jorcks Ejendomsselskab råder bl.a. over ejendomme på Sankt Annæ Plads, Amagertorv, Vimmelskaftet, Frederiksberggade, Knabrostræde, H.C. Andersens Boulevard, Østerbrogade og selvfølgelig i Jorcks passage, samt mange andre steder i det centrale København K.

Vores lokaler til leje er både store og små. Det betyder, at vi som regel kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige lokaler, uanset hvilken størrelse og beliggenhed du ønsker.

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks ældste ejendomsselskaber, og har eksisteret siden 1913. Hos Jorcks Ejendomsselskab har vi både lokaler til leje i København K og København Ø.

Hvis jeres virksomhed leder efter ledige erhvervslokaler i København K, så ring til Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk.