Erhvervsejendomme i over 100 år

Nyrenoverede kontorer i København K

Nyrenoverede kontorer i København K

Hos Jorcks Ejendomsselskab arbejder vi dedikeret hver eneste dag på at udleje vores charmerende og nyrenoverede kontorer i København K. Vi har nyrenoverede kontorer i indre by og nyrenoverede kontorer på Vesterbro på nogle af Københavns bedste adresser nær Rådhuspladsen, Vesterbrogade, Vesterport, Hovedbanegården og Gammeltorv, Nytorv, Strøget og Kongens Nytorv. Kontakt os på telefon 3314 4758 hvis du er i markedet efter centralt beliggende og nyrenoverede kontorer i indre by eller på Vesterbro eller Østerbro.

Vi udlejer nyrenoverede kontorer i København K

Jorcks Ejendomsselskab har en portefølje af meget charmerende og nyrenoverede kontorer i det indre København tæt på Rådhuspladsen, Vesterbrogade og i Jorcks passage samt flere andre steder på eksempelvis Vesterbro og Østerbro. Vi har mindre og større nyrenoverede kontorer i København K. Og vi har helt sikkert også nyrenoverede kontorer i København K til dig, hvis du ønsker at bo midt i travle og livlige byliv, hvor der er kort afstand til alt lige fra indkøbsmuligheder, cafeliv og offentlig transport, uanset om du foretrækker bus- S-tog eller Metro. 

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks ældste ejendomsselskaber. Vi har i snart mange år tilbudt vores kunder ledige og nyrenoverede kontorer i Københavns centrum  - for det er det vi er bedst til.  

Hvis I har brug for ledige og nyrenoverede kontorer i København K, så ring til Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk.Vi sørger for at finde det kontor, som passer bedst til dig.