Erhvervsejendomme i over 100 år

Nyrenoverede kontorer i København V

Nyrenoverede kontorer på Vesterbro

Hos Jorcks Ejendomsselskab arbejder vi året rundt på at udleje vores charmerende, velbeliggende og nyrenoverede kontorer i København V. Vi har nyrenoverede kontorer i København V og nyrenoverede kontorer tæt på Strøget, Rådhuspladsen, Vesterbrogade, Hovedbanegården og Vester Voldgade, som er nogle af Københavns bedste adresser. Du kan kontakte os på telefon 3314 4758 hvis du er i markedet efter velbeliggende og klassiske og nyrenoverede kontorer på Vesterbro eller i et af de andre skønne områder i København. 

Vi udlejer nyrenoverede kontorer i København V

Jorcks Ejendomsselskab ejer en række af meget betagende og nyrenoverede kontorer i København V tæt på Rådhuspladsen, Vesterbrogade og i Jorcks passage samt flere andre steder på eksempelvis Østerbro. Vi harsmå og store nyrenoverede kontorer i København V. Og vi har også flere nyrenoverede kontorer i København K, som passer til dine specifikke ønsker og behov, hvis du gerne vil bo midt i Københavns livlige byrum, hvor du har alt fra indkøbsmuligheder, cafeliv og offentlig transport lige ved hånden.  

Jorcks Ejendomsselskab

Jorcks Ejendomsselskab er et af Danmarks ældste ejendomsselskaber. Vi har i rigtig mange år hjulpet vores kunder med at finde det helt rigtige ledige og nyrenoverede kontor i København V.   

Hvis I har brug for ledige, præsentable og nyrenoverede kontorer i København V, så ring til Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller send os en e-mail på info@jorck.dk.Vi sørger for at finde det kontor i København V, som passer perfekte til dine behov.