Erhvervsejendomme i over 100 år

Udlejning af ledige erhvervslejemål i København 

Jorcks Ejendomsselskab beskæftiger sig med udlejning af ledige erhvervslejemål i København og har med garanti det rigtige erhvervslejemål til dig, uanset om du søger efter ledige erhvervslejemål på Vesterbro, Nørrebro, Østerbro eller i City.

Vores kunder er ofte meget forskellige med hensyn til deres lokalebehov. Nogle søger mindre og andre søger større ledige erhvervslejemål i København. Fælles for vores kunder er det dog, at de forventer en professionel og seriøs rådgivning fra os som både ejendomsselskab og udlejer, når det handler om at rådgive vores lejere om det helt rigtige erhvervslejemål, der opfylder alle lejerens ønsker, behov og krav til lokaler nu og i fremtiden.

Vores ledige erhvervslejemål i København ligger oftest placeret på eller nær ved Strøget på flere af Københavns mest attraktive adresser. 

Jorcks Ejendomsselskab prioriterer at udleje rummelige, lyse og ofte meget fleksible erhvervslejemål, som vil matche de fleste virksomheders lokalebehov. Og flere af vores ledige erhvervslejemål i København er optimale for den kræsne lejer der ikke vil nøjes, men som er i markedet efter et centralt beliggende og repræsentativt ledigt erhvervslejemål i København, som også sætter pris på charmerende erhvervslejemål med masser af atmosfære og praktiske faciliteter såsom kantine-, møde-, konference og receptionsfaciliteter, som på mange måder gør hverdagen og arbejdsdagen lettere for alle i virksomheden. 

Ledige erhvervslejemål i København 

Jorcks Ejendomsselskab har i rigtig mange år arbejdet professionelt og dedikeret med udlejning af ledige erhvervslejemål i København. Det er nemlig det, som vi er nogle af de bedste i markedet til. Og vores altid gode serivce er der flere af vores lejere som nævner, når de anbefaler Jorcks Ejendomsselskab til f.eks. deres samarbejdspartnere.

Vi har hele tiden en række ledige erhvervslejemål i København beliggende i ejendomme, som Jorcks Ejendomsselskab også selv ejer. Det betyder, at vi naturligvis passer godt på vores ejendomme og dit lejemål, uanset om ejendommen ligger på Amagertorv, H.C. Andersens Boulevard, Vester Voldgade og Knabrostræde eller på én af de andre eksklusive adresser i charmerende områder nær Strøget i København, hvor vi også ejer ejendomme. 

Jorcks Ejendomsselskab ejer og udlejer flere ledige erhvervslejemål i København. Vi udlejer både større såvel som mindre erhvervslejemål til primært kontor- eller butiksformål og har formentlig også ledige erhvervslokaler, der passer til din virksomhed. Vi udlejer altid vores ledige erhvervslejemål i København på mest favorable og konkurrencedygtige vilkår, fordi vi gerne vil tilbyde alle vores lejere optimale lejevilkår såvel som de helt rigtige lokaler i de næste mange år frem. 

Jorcks Ejendomsselskab fokuserer på at udleje strøgejendomme i København som fremstår attraktive, stemningsfulde og som altid er flot renoverede. Jorcks Ejendomsselskab udlejer ledige erhvervslejemål i København i nogle af byens mest iøjnefaldende og mest prestigefulde palæejendomme, der er ideelle for lejere, som ønsker repræsentative erhvervslokaler, hvorfra der er nem adgang til offentlig transport og butikker. Vores ledige erhvervslejemål er samtidig optimale for de virksomheder, som også sætter pris på at bo i et hyggeligt bymiljø med masser af cafeer og butikker indenfor gåafstand.  

Hvem er Jorcks Ejendomsselskab?

Jorcks Ejendomsselskab har lige siden begyndelsen stræbt efter at være de bedste til køb og udlejning af ledige erhvervslejemål i København. Vi fokuserer altid på at udleje de bedste ledige erhvervslejemål i København. 

Mange af vores ledige erhvervslejemål i København er også placeret nær gode offentlige transportmuligheder, uanset om du tager bus-, tog- eller metro til og fra arbejde. 

Vores ledige strøgejendomme kan bedst beskrives som charmerende ejendomme med en ofte unik historie, som går mange år tilbage. Vores ledige erhvervslejemål i København passer perfekt til den kræsne og kvalitetsbevidste lejer, som gerne vil bo centralt i København, men som samtidig gerne vil have en høj grad af fleksibilitet med hensyn til indretning og løbende tilpasning af sit erhvervslejemål i takt med at virksomhedens lokalebehov ændrer sig.  

Jorcks Ejendomsselskab vil rigtig gerne skabe de rette betingelser for alle sine lejere. Det mener vi er grundlaget for langvarige kundeforhold - dialogen skal altid være i fokus, når det handler om at gøre sine lejere glade og tilfredse.  

Så hvis jeres virksomhed leder efter leje til erhverv, så kan man kontakte Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller sende en e-mail på info@jorck.dk.