Erhvervsejendomme i over 100 år

Udlejning af kontordomiciler i København 

Jorcks Ejendomsselskab beskæftiger sig med udlejning af kontordomiciler i København. Og vi tør godt love, at vi også har et kontordomicil i København, som lever op til alle dine ønsker og forventninger til et charmerende, inspirerende og arealeffektivt kontordomicil, uanset om du søger lokaler på Vesterbro, Nørrebro, Østerbro eller i centrum af København. 


Vores lejere har meget forskellige lokalebehov. Nogle lejere prioriterer repræsentative kontordomiciler og for andre lejere er det vigtigere, at der er nem adgang til offentlig transport og mulighed for at få egne parkeringspladser i tilknytning til kontordomicilet.

Vores lejere har én ting til fælles. De forventer altid at vi i Jorcks Ejendomsselskab leverer en meget professionel og seriøs rådgivning både om mulighederne for at indrette det kommende lejemål efter lejerens ønsker og behov og når vi forhandler omkring lejekontraktens forskellige lejevilkår, der ideelt set skal tilgodese både vores lejere og os. 

Vores ledige kontordomiciler i København ligger oftest placeret tæt på Strøget eller på én af Københavns andre attraktive adresser. I Jorcks Ejendomsselskab ønsker vi nemlig at være kendt som det ejendomsselskab, der ved mest om udlejning af kontordomiciler i København - uanset om du er i markedet efter et mindre eller større kontordomicil.

Jorcks Ejendomsselskab ønsker at udleje rummelige, lyse og funktionelle kontordomiciler med en fleksibel ruminddeling, der kan tilpasses efter lejerens specifikke ønsker til indretning og ruminddeling - både når det handler om kontorerne og ejendommens øvrige fællesfaciliteter såsom kantine-, møde- og konferencefaciliteter m.m.

Udlejning af kontordomiciler i København handler for Jorcks Ejendomsselskab om at tilfredsstille den kræsne lejeres ønsker og behov. Den kræsne og kvalitetsbevidste lejer sætter ofte pris på charmerende kontordomiciler med masser af atmosfære og praktiske faciliteter såsom kantine-, møde-, konference og receptionsfaciliteter, som er faciliteter, der på mange måder gør hverdagen og arbejdsdagen lettere for alle i virksomheden. 

Ledige erhvervslejemål i København 

Jorcks Ejendomsselskab har i rigtig mange år arbejdet seriøst med udlejning af kontordomiciler i København. Det er nemlig det, som vi er nogle af de bedste i markedet. 

Jorcks Ejendomsselskab har løbende flere ledige kontordomiciler i København og vi ejer selv alle ejendommene. Det betyder, at vi naturligvis passer godt på vores ejendomme og dit lejemål, uanset om ejendommen ligger på Amagertorv, H.C. Andersens Boulevard, Vester Voldgade og Knabrostræde eller på én af de andre eksklusive adresser i charmerende områder nær Strøget i København, hvor vi også ejer ejendomme. Og fordi vi selv ejer alle vores ejendomme er vi også bevidste om at passe ekstra godt på dig som lejer. 

Jorcks Ejendomsselskab ejer og udlejer flere ledige kontordomiciler i København. Vi udlejer alle vores ledige kontordomiciler i København på de mest favorable og konkurrencedygtige vilkår, fordi vi gerne vil tilbyde alle vores lejere optimale lejevilkår. 

Jorcks Ejendomsselskab fokuserer på at udleje kontordomiciler i København som fremstår attraktive, stemningsfulde og som altid er flot renoverede. Jorcks Ejendomsselskab udlejer ledige kontordomiciler i København i nogle af byens mest iøjnefaldende og mest prestigefulde palæejendomme, der er ideelle for lejere, som ønsker præsentable kontorlokaler, hvorfra der er nem adgang til offentlig transport og butikker. V

Hvem er Jorcks Ejendomsselskab?

Jorcks Ejendomsselskab har lige siden begyndelsen stræbt efter at være de bedste til køb og udlejning af ledige erhvervslejemål i København. Vi fokuserer altid på at udleje de bedste ledige erhvervslejemål i København. 

Mange af vores ledige erhvervslejemål i København er også placeret nær gode offentlige transportmuligheder, uanset om du tager bus-, tog- eller metro til og fra arbejde. 

Vores ledige strøgejendomme kan bedst beskrives som charmerende ejendomme med en ofte unik historie, som går mange år tilbage. Vores ledige kontordomiciler i København passer perfekt til den kræsne og kvalitetsbevidste lejer, som gerne vil bo centralt i København, men som samtidig gerne vil have en høj grad af fleksibilitet med hensyn til indretning og løbende tilpasning af sit kontormomicil i takt med at virksomhedens lokalebehov ændrer sig.  

Jorcks Ejendomsselskab vil rigtig gerne skabe de rette betingelser for alle sine lejere. Det mener vi er grundlaget for langvarige kundeforhold - dialogen skal altid være i fokus, når det handler om at gøre alle vores lejere glade og tilfredse.  

Så hvis jeres virksomhed leder efter leje til kontordomiciler i København, er I velkomne til at kontakte Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller sende en e-mail på info@jorck.dk.